Αθλητισμός

Ραφίνια Ολυμπιακός: Φήμες θέλουν τον Βραζιλιάνο να αποχωρεί

Ραφίνια Ολυμπιακός: Φήμες θέλουν τον Βραζιλιάνο να αποχωρεί
Ραφίνια Ολυμπιακός: Πάντως, ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει βασικό τη φετινή σεζόν με την ομάδα του Πειραιά.

Πληροφορίες από την Πορτογαλία θέλουν τον Μάρσιο Ραφαέλ Φερέιρα ντε Σόουζα, γνωστό κοινώς ως Ραφίνια, να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «tvi24» ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός πλάγιος αμυντικός για την ελληνική ομάδα, θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Ζόρζε Ζέσους. Οι Ίβηρες αναφέρουν ότι ο Ραφίνια επιθυμεί να αγωνιστεί στη Μπενφίκα για να συνεργαστεί ξανά με τον πρώην προπονητή του στη Φλαμένγκο.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως στις 14 Αυγούστου 2020, υπέγραψε συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» το οποίο αναφέρει πως «ανήκει» στο λιμάνι μέχρι το 2022. Επιπλέον, ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει βασικό τη φετινή σεζόν με την ομάδα του Πειραιά.

Πριν από την ελληνική ομάδα, στις 9 Ιουνίου του 2019, η Φλαμένγκο είχε επιβεβαιώσει τη μετακίνηση του Ραφίνια με ελεύθερη μεταγραφή από τη Μπάγερν, με την οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Και να σημειωθεί πως ο Ραφίνια- υπό τις οδηγίες του Ζόρζε Ζέσους στη Φλαμένγκο- είχε κάνει 38 συμμετοχές ενώ είχε δώσει και 8 ασίστ.

Προκειμένου να συνεργαστεί όμως, ξανά με τον Ζόρζε Ζέσους, σύμφωνα με ό,τι αναφέρουν οι Πορτογάλοι, θα πρέπει ο έμπειρος προπονητής να παρεκκλίνει από το πλάνο του και να αφήσει στην άκρη δύο βασικές αρχές, που έχει περάσει στην ομάδα του.

Πρώτον, ο Ζέσους στην Μπενφίκα χρησιμοποιεί ψηλούς παίκτες στα πλάγια και δεύτερον όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, θέλει να ανανεώσει την άμυνα με σκοπό οι Αετοί να αποκτήσουν νέους παίκτες, μικρότερης ηλικίας, που θα δώσουν άλλη πνοή στην ομάδα.

Και να αναφερθεί ότι αυτή τη στιγμή η άμυνα της Μπενφίκα απαρτίζεται κυρίως από έμπειρους παίκτες, μεγάλης ηλικίας. Και αυτό είναι κάτι που θέλει να αλλάξει ο Ζόρζε Ζέσους, σύμφωνα με τον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Ραφίνια ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στην ηλικία των επτά ετών, παίζοντας για τη Γκρέμιο Λοντρινένσε, μια ομάδα σάλας από την πόλη του, Λοντρίνα της Παρανά. Στην ηλικία των 12 ετών, ξεκίνησε τις προπονήσεις με την ΠΣΤΣ, έναν τοπικό ποδοσφαιρικό σύλλογο, πριν υπογράψει με τη Λοντρίνα Εσπόρτε Κλούμπε το 2001, σε ηλικία 16 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments