Αθλητισμός

Ρούμπεν Βινάγκρε: Αμφίβολο το μέλλον του στο Λιμάνι

Ρούμπεν Βινάγκρε: Αμφίβολο το μέλλον του στο Λιμάνι
Ρούμπεν Βινάγκρε: Δυσκολεύει η θέση του αμυντικού στον Ολυμπιακό με τους υπεύθυνους της ομάδας να σκέφτονται να βάλουν τέλος στη συνεργασία πριν την δεύτερη σεζόν.

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την θέση του στον Ολυμπιακό, καθώς ο Πειραιάς δουλεύει κυρίως με Χολέμπα, που όμως ο αρχικός του ρόλος ήταν να δίνει ανάσες στον αμυντικό της Γουλβς. Είναι γνωστό επίσης ότι τα δημοσιεύματα θέλουν τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν εδώ και καιρό τρόπους να ενισχύσουν την άμυνά τους, κοιτώντας στην αγορά του εξωτερικού, με τον Βινάγκρε να μην μπορεί όπως φαίνεται να ανατρέψει την κατάσταση.

Τελευταία εξέλιξη που δημιουργεί κι άλλα σύννεφα στις σχέσεις του παίκτη με την ομάδα είναι τα όσα έγιναν στο ματς με την Πόρτο. Ο Βινάγκρε δεν αγωνίστηκε, αλλά παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον αστράγαλό του και τελικά δεν ακολούθησε την “ερυθρόλευκη” αποστολή στη Λαμία, στερώντας από τον Μαρτίνς τη δυνατότητα να δώσει ανάσες στον Χολέμπας.

Πλέον φαίνεται ότι μετράει μέρες στο Λιμάνι ο Βινάγκρε, που αγωνίζεται δανεικός από τη Γουλβς και όπως αναφέρει το “Φως των σπορ”, μόνο με θαύμα θα μπορέσει να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα.

Αναζητώντας λύση στην άμυνα

Απαραίτητο είναι για τον Ολυμπιακό να βρει ένα αριστερό μπακ, καθώς ο Ρούμπεν Βινάγρε δεν έχει καταφέρει να φέρει τα προσδοκόμενα αποτελέσματα. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκει τους ερυθρόλευκους να έχουν απλώσει τα ραντάρ τους στην αγορά προκειμένου να βρουν την καλύτερη και πιο εφικτή λύση. Όσον αφορά την ισχύουσα κατάσταση, ο Χοσέ Χολέμπας έχει καταλήξει να παίζει συνέχεια ενώ είχε έρθει με άλλη προοπτική και ο Βινάγκρε φαίνεται πως πακετάρει για Αγγλία.

Η λίστα του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με το SDNA ο Ολυμπιακός κοιτάει σε διάφορες κατευθύνσεις. Γνωρίζουμε ότι έχει ασχοληθεί πολύ με τον Ματέους Ρέις, ωστόσο η Σπορτινγκ φέρεται να έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του λόγω των καλών σχέσεων που έχει με την Ρίο Άβε. Την ίδια ώρα ψηλά στη λίστα έχει ανεβεί το όνομα του Φρέντρικ Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ.

Στην ερυθρόλευκη λίστα υπάρχουν και τα ονόματα του Γιασέρ Λαρουσί της Λίβερπουλ που είχε προταθεί και το καλοκαίρι, αλλά και του Γιούρι Ριμπέιρο. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός εξετάζει και την περίπτωση του Τζόναθαν Σίλβα της Λεγκανές που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments