Αθλητισμός

Άρης – ΠΑΟΚ: Η ανθρώπινη στιγμή που αξίζει να θυμόμαστε

Άρης – ΠΑΟΚ: Η ανθρώπινη στιγμή που αξίζει να θυμόμαστε
Άρης - ΠΑΟΚ: Ο τραυματισμός του Ουαγκέ ήταν ένα από τα δυσάρεστα γεγονότα του ντέρμπι, που στάθηκε ωστόσο αφορμή για να εκδηλωθεί το αίσθημα της αλληλεγγύης.

Ο Μούσα Ουαγκέ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ, με τον ήχο της πρόσκρουσης του ποδιού του στο δοκάρι να ακούγεται μέχρι μακριά. Ο 22χρονος Σενεγαλέζος μπακ έχει υποστεί ρήξη επιγονατιδικού τένοντα, έσω πλαγίου, οπίσθιου και πρόσθιου χιαστού. Ο τραυματισμός του θα του κοστίσει την φετινή σεζόν ενώ είναι αμφίβολο τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια.

Η στιγμή του τραυματισμού του νεαρού παίκτη θα μείνει στη μνήμη των φίλων του ποδοσφαίρου για ακόμα έναν λόγο εκτός από το ίδιο το γεγονός.

Όταν ο Μούσα Ουαγκέ με ένα τρομερό σπριντ αποσόβησε σίγουρο γκολ του Μπερτόγλιο με προβολή πάνω στη γραμμή και χτύπησε άσχημα πάνω στο δοκάρι, δύο άνθρωποι του Άρη, ο γιατρός, Ιωάννης Χρίστου και ο φυσικοθεραπευτής, Τάσος Κατσικάς, που περπατούσαν λίγα μέτρα πιο πέρα έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη του ΠΑΟΚ, που σφάδαζε, αναφέρει το SporTime.gr.

 

Το στιγμιότυπο αυτό περιέγραψε καλύτερα ο φωτογράφος, Γιάννης Μωϋσιάδης, που αποτύπωσε με το φακό του τη στιγμή, με μία ανάρτησή του στα social media.

Διαβάστε όσα αναφέρει:

«Ήταν περίπου στο 60΄ όταν ο Μπερτόγλιο θεώρησε ότι θα πετύχει το 2-0. Ο πιτσιρικάς Ουαγκέ (ή Βαγκέ δεν βγάζω άκρη) είχε άλλη γνώμη και με μία κούρσα κατάφερε να “βγάλει” την μπάλα από το τέρμα…με την φόρα που είχε το ντουκ που έκανε το γόνατό του στο δοκάρι ακούστηκε μέχρι το σημείο που ήμουνα…εκείνη τη στιγμή ακριβώς δίπλα από το τέρμα του Πασχαλάκη ήταν ο Γιάννης και ο Τάσος (γιατρός και φυσικοθεραπευτής του Άρη) που γυρνούσαν στο πάγκο τους μετά από έναν τραυματισμό παίκτη του Άρη…δεν κοίταξαν ούτε στιγμή το χρώμα της στολής του μικρού…τους πήρε δύο δευτερόλεπτα να βρεθούν δίπλα του και να κάνουν αυτό που η συνείδησή τους έλεγε…για μένα (και sorry κιόλας) είναι η απόλυτη φωτογραφία του αγώνα…μακριά από τοξικούς σχολιασμούς και καταστάσεις που κατεβάζουν (πόσο ακόμα άραγε) το ποδόσφαιρο σε επίπεδο βόθρου….περαστικά μικρέ… μπράβο Γιάννη και Τάσο…»

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό

«Ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης καθώς στην προσπάθειά του να προστατέψει την εστία του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε σοβαρά. Ο Μούσα Ουαγκέ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που έδειξαν ότι ο διεθνής Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα, έσω πλαγίου, οπίσθιου και πρόσθιου χιαστού. Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ είναι σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα για τις λεπτομέρειες της αποκατάστασης του τραυματισμού.

Stay strong Moussa»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments