Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τα δεδομένα για τη θέση του αριστερού μπακ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τα δεδομένα για τη θέση του αριστερού μπακ
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις για τη θέση στα αριστερά της άμυνάς τους.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εξετάζει τις επιλογές του για παίκτη που θα βοηθήσει στα αριστερά της άμυνάς του. Άλλωστε, είναι μια θέση που μπορεί να κατέληξε σε Χοσέ Χολέμπας και Ρούμπεν Βινάγκρε, αλλά θα κοιτάξει εκ νέου τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportime: «Ο Ολυμπιακός πήγε πολύ έγκαιρα να δει αν γίνεται τώρα του Ρέις. Εκ νέου όμως έπεσε σε τοίχο, οπότε σε συνδυασμό και με την αγωνιστική απραξία του Βραζιλιάνου, μπήκε (οριστικά) στο ράφι. Η περίπτωση του Μπιόρκαν με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί δεν έχει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει. Και έτσι φαίνεται πως γίνεται, καθώς δεν είναι το «σιγουράκι» που χρειάζονται στ’ αριστερά τους οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Σίλβα της Λεγανές είναι καλός παίκτης, αλλά ζητάει πολλά μολονότι αγωνίζεται στη Σεγούντα. Και η δική του προτίμηση είναι η Ισπανία. Με λίγη καλή θέληση όμως όλα γίνονται. Όσο για τον δεύτερο που τσεκάρει ο Μαρτίνς. Αποτελεί καλοκαιρινή προσπάθεια που δεν ευδοκίμησε και πλέον είναι εφικτή, αφού ο δανεισμός του χάλασε και ο λεγάμενος ψάχνεται εκ νέου».

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός έμαθε σήμερα την κλήρωση για το Europa League. Στη φάση των 32 της διοργάνωσης θα τεθεί αντιμέτωπος με την Αϊντχόφεν. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκρυψε τον στόχο του Ολυμπιακού να προχωρήσει στη διοργάνωση.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Από την αρχή πάντα λέω πως αυτή είναι μια διοργάνωση όπου βρίσκονται μεγάλες ομάδες, πολλές από το Champions League. Άλλες ομάδες που έκαναν καλές εμφανίσεις και καλή πορεία στο Europa League και κάποιες από αυτές θα μπορούσαν να βρίσκονται στο Champions League. Έτσι πρόκειται για ένα Champions League δεύτερου format. Είναι δύσκολο ζευγάρι, γιατί η PSV είναι μια ομάδα με έναν έμπειρο προπονητή, μια ομάδα νέα με πολλή ποιότητα, ήδη έχει κερδίσει το τρόπαιο του Europa League, σε μια άλλη δεκαετία. Πρόκειται λοιπόν για ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παραδοσιακά είναι επιθετικές και που θέλουν την κατοχή της μπάλας, αυτή είναι η μεγάλη τους δύναμη. Νομίζω ότι θα είναι ένα παιχνίδι μεγάλης ποιότητας, ένα παιχνίδι με δύο επιθετικές ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Να περάσουμε αυτή τη φάση και μετά έχουμε τη φιλοδοξία να τα πάμε καλύτερα από ό,τι τα πήγαμε πέρσι στο Europa League. Σίγουρα αυτό είναι που επιθυμούμε. Γνωρίζουμε ωστόσο ότι υπάρχουν ομάδες πολύ δύσκολες. Πάντα όμως λέμε ότι έχουμε ένα όνειρο, να πάμε πολύ μακριά σε αυτή τη δοκιμασία και θα παλέψουμε για αυτό».

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments