Lifestyle

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια από το Παρά Πέντε μπαίνει στο Survivor

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια από το Παρά Πέντε μπαίνει στο Survivor
Survivor παίκτες: Μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης αγαπημένη πρωταγωνίστρια του «Παρά Πέντε»!

Τη γνωρίσαμε μέσα από την πεντάδα του “Παρά Πέντε” ενώ έκανε αισθητή παρουσία στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1. Τώρα φημολογείται πως ετοιμάζει βαλίτσες για το “Survivor”.

Mε βάση το ρεπορτάζ του Mega -και συγκεκριμένα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!»- παρουσίασε τη λίστα με τα ονόματα των celebrities που… ετοιμάζουν βαλίτσα για Άγιο Δομήνικο, με τις εκπλήξεις να μην λείπουν.

Μεγαλύτερη όλων, η εμπλοκή αγαπημένης πρωταγωνίστριας του «Παρά Πέντε»! Ο λόγος για την Αγγελική Λάμπρη η οποία φέρεται να έχει συμφωνήσει για το ριάλιτι επιβίωσης, παρά το γεγονός πως είναι μαμά. Η ίδια μερικά χρόνια πριν χώρισε με τον επί πολλά χρόνια σύζυγό της και σκηνοθέτη της θρυλικής σειράς του Mega, Αντώνη Αγγελόπουλο.

Όσο για το ποιοι είναι οι υπόλοιποι celebrity Έλληνες που θα συμπληρώσουν την ομάδα των «Διασήμων»; Πρόκειται για τους Ιωάννη Μελλισανίδη, Αλέξη Παππά, Περικλή Κονδυλάτο, Μιχάλη Αρναούτη, Τριαντάφυλλο, Πάνο Καλλίδη, Κάτια Ταραμπάνκο, Θωμαή Απέργη, Άννα Μαρία Βέλλη και Έλενα Γαλύφα.

Πρόταση με υπέρογκα ποσά έγινε και στην Ιωάννα Τούνη

. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», η ίδια μίλησε για τους λόγους που αρνήθηκε την δελεαστική πρόταση.

Όπως παραδέχτηκε, πράγματι δέχτηκε πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης, αποκαλύπτοντας μάλιστα το υπέρογκο ποσό που της πρότειναν για να πει το «ναι» σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί της άνθρωποι της παραγωγής.

Το ποσό που της προτάθηκε ήταν 4.500€ για κάθε εβδομάδα παραμονής της, δηλαδή 18.000€ τον μήνα και 90.000€ αν κατάφερνε να συμπληρώσει 5 μήνες στον Άγιο Δομήνικο.

Η ίδια, τόνισε πως αρνήθηκε την δελεαστική αυτή πρόταση καθώς πιστεύει πως αυτά που αφήνει πίσω της στην Ελλάδα από επιχειρηματικής άποψης είναι πιο σημαντικά από… 5 μήνες στο Survivor.

Το όνομα έκπληξη που θα συμμετέχει στο Survivor

Το «Survivor» θα κάνει πρεμιέρα με το νέο έτος και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά έχουν κλείσει και οι πρώτοι παίκτες για την ομάδα των Διασήμων. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται είναι και ένα όνομα που αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο νέο ριάλιτι θα συμμετέχει ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης. Το χρυσό παιδί των ασκήσεων εδάφους στην Ατλάντα το 1996 θα κληθεί να δοκιμαστεί σε έναν νέο ρόλο. Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τον Ολυμπιονίκη είναι ούτως ή άλλως αυξημένο και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθεί σε αυτό το πλαίσιο επιβίωσης αλλά και ίντριγκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments