Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [14/12/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [14/12/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [14/12/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [14/12/20].

Κριός

Ξέρεις τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις ή να υποστηρίξεις τον εραστή σου. Μπορεί όμως να είναι σοφό να περιμένεις μέχρι να σου τη ζητήσει. Η προσοχή ή η βοήθειά σου θα μπορέσουν επίσης να αλλάξουν μια ένταση ή μια εύθραυστη δυναμική στη σχέση σου. Αν είσαι πρόθυμη να συμπαρασταθείς στον αγαπημένο σου, τότε η καλοσύνη σου θα επιστραφεί. Προς το παρόν πρόσφερε βοήθεια… και δες τι συμβαίνει.

Ταύρος

Υπάρχει περίπτωση να αναδυθούν έντονα συναισθήματα σε μια συζήτηση που θα κάνεις με τον εραστή σου ή με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι ελεύθερη τότε μια πλατωνική φιλία θα πάρει άλλες διαστάσεις, πιο ερωτικές, αρκετά γρήγορα! Όποια κι αν είναι όμως η κατάσταση της ερωτικής σου ζωής, έχεις επιλογές σχετικά με το πώς θα ξεκινήσει οποιαδήποτε ευαίσθητη συζήτηση. Θα ήταν σοφό βέβαια, να προετοιμάσεις το έδαφος.

Δίδυμοι

Μια Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη που στοχεύει στις σχέσεις και τις δεσμεύσεις σου, είναι απίθανο να περάσει απαρατήρητη. Θα φέρει μια κατάσταση που συγκλονίζει τον συναισθηματικό σου κόσμο….και οι αλλαγές που θα φέρει, θα σε κάνουν να νιώσεις ευάλωτη. Άφησε την αποκάλυψη που φέρνει αυτό το ισχυρό γεγονός, να υπαγορεύσει την κατεύθυνση ή το μέλλον της σχέσης σου. Πρόκειται να τονίσει την αλήθεια, όπου χρειάζεται.

Καρκίνος

Έχεις αποδεχτεί τη ρουτίνα της σχέσης σου και δεν σκεφτόσουν μέχρι τώρα ν’ αλλάξεις κάτι σe αυτή. Όμως ενδέχεται σήμερα, να δεις την κατάσταση διαφορετικά. Η Νέα Σελήνη/ Ηλιακή έκλειψη, σκοπεύει να ανοίξει το μυαλό και την καρδιά σου για να αλλάξεις ό,τι έχει γίνει πολύ κουραστικό ή προβλέψιμο στο δεσμό σου. Επίσης, μια νέα ή πιθανώς απροσδόκητη σχέση που θα κάνεις τώρα, μπορεί να σε πείσει πως όλα είναι δυνατά.

Λέων

Αν περίμενες την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα μεγάλο βήμα στην ερωτική σου ζωή, τότε η σημερινή Ηλιακή έκλειψη/Νέα Σελήνη, θα είναι ισχυρός καταλύτης. Η αληθινή αγάπη, η βαθιά έκφραση και η δημιουργικότητα επισημαίνονται κι ενισχύονται με σαφήνεια, που προέρχεται από την καρδιά σου. Έχεις κάθε λόγο να αισθάνεσαι σίγουρη κι αισιόδοξη για την προώθηση ενός παθιασμένου σχεδίου, που αφορά το μέλλον. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία.

Παρθένος

Η σχέση σου φαίνεται λίγο βαριά και ουσιαστική; Οφείλεται στο γεγονός πως η επικοινωνία σας υποστηρίζεται από νέα επίπεδα διαφάνειας και εμπιστοσύνης, ενισχύοντας τα συναισθηματικά θεμέλια που στοχεύει η ηλιακή έκλειψη. Θα αισθανθείς ότι οι τολμηρές κινήσεις ή οι αλλαγές προσφέρουν θετική, αξιοποιημένη ενέργεια και όχι κάτι αγχωτικό. Η σχέση τώρα ενισχύεται και ο έρωτας ανάμεσά σας μεγαλώνει. Μην αφήσεις τη δυνατότητα που σου προσφέρεται ανεκμετάλλευτη.

Ζυγός

Θα μπορέσεις πιο εύκολα να πάρεις αποφάσεις τώρα για θέματα που αφορούν τα ερωτικά σου, ακόμα κι αν δε νιώθεις τόσο σίγουρη ή αισιόδοξη. Αυτό θα σε βοηθήσει για τη λήψη σωστών επιλογών στη σχέση σου. Παρόλο που ο εραστής σου μπορεί να θέλει να προσφέρει πληροφορίες, πιθανότατα θα νιώσεις έμπνευση, για να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Κι αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά.

Σκορπιός

Τα κοινά ενδιαφέροντα και οι ίδιες απόψεις με το ταίρι σου σας βοηθούν να εμβαθύνετε τη σχέση σας. Οι μεταξύ σας συζητήσεις θα ρέουν αβίαστα για οποιοδήποτε θέμα. Είτε σχετίζεται με τη συνεργασία, την ενσυναίσθηση ή την προσπάθειά σας να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Το να ακούτε ο ένας τον άλλον με ανοιχτή καρδιά είναι εξίσου σημαντικό γιατί θα προσθέσει στο δεσμό σας, θετική διάθεση, πάθος και οικειότητα.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να εστιάσεις ακριβώς στις προσωπικές συναισθηματικές σου ανάγκες. Μια νέα αρχή προσφέρεται με μια σχέση, με τρόπους που ταιριάζουν με το πάθος της καρδιάς σου. Αυτό θα σου δώσει επίσης την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να κάνεις ένα τολμηρό βήμα στη σχέση σου. Σε περιμένουν νέα ερωτικά μαθήματα! Άφησέ τα να σε εμπνεύσουν σχετικά με το τι είναι τώρα δυνατό.

Αιγόκερως

Αν είσαι ελεύθερη, τότε ίσως υπάρχει κάτι συναρπαστικό που θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις όσα χρειάζεσαι! Όμως είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, έχεις αφθονία γοητείας και ηρεμίας που σε κάνουν έναν πραγματικό ερωτικό μαγνήτη. Αν είσαι σε σχέση, τότε να είσαι σίγουρη πως ο εραστής σου θα λατρέψει να σε δει πιο αισιόδοξη κι ανοιχτόμυαλη. Συνέχισε έτσι.

Υδροχόος

Αν ο εραστής σου δεν είναι ιδιαίτερα αβρός απέναντί σου, τότε πρέπει κάτι να κάνεις για να υποστηρίξεις τις ανάγκες σου. Νιώθεις πως προσφέρεις πολλά και παίρνεις λίγα από το δεσμό σου ή πως το ταίρι σου δεν εκτιμάει την προσφορά σου. Μέχρι τώρα εστίαζες περισσότερο στις ανάγκες του παρά στον εαυτό σου. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να το αλλάξεις αυτό. Λίγος χρόνος με τον εαυτό σου, θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτό θα φέρει ισορροπία στη σχέση σας.

Ιχθύες

Τα ερωτικά σου θέματα θα έχουν ένα περίεργο μείγμα φιλοδοξίας και μυστηρίου. Ωστόσο, μπορεί να είναι απαραίτητη η προσπάθεια να αποφύγεις να αντιδράσεις ακατάδεκτα. Ευτυχώς, η φαντασία σου είναι ένα από τα ισχυρότερα πλεονεκτήματά σου. Χρησιμοποίησέ τη για να αποκτήσει τώρα περισσότερη έμπνευση ο δεσμός σου και μεγαλύτερη ισορροπία.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments