Αθλητισμός

Αντόνιο Τσόλακ Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Φήμες για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Αντόνιο Τσόλακ Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Φήμες για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ
Αντόνιο Τσόλακ Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Η ομάδα της Κροατίας φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Πριν από λίγους μήνες Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Αντόνιο Τσόλακ σε μια προσπάθεια να βάλει άλλο ένα επιθετικό όπλο στο ρόστερ του. Και ειδικότερα έναν παίκτη που έχει μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα. Ωστόσο μετά την αλλαγή προπονητή ο Τσόλακ δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης. Ο έμπειρος σέντερ φορ δεν θέλει να είναι δεύτερη λύση και δεν αποκλείεται να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει αν έρθει κάποια καλή πρόταση.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να κρατήσει τον παίκτη για να υπάρχει πληρότητα στην επιθετική γραμμή. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κόψει τον δρόμο του ποδοσφαιριστή ειδικότερα όταν γνωρίζει ότι δεν θα είναι βασικός. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο παίκτης είναι στα 29 του χρόνια και σε αυτή την ηλικία δεν θέλει να είναι στον πάγκο. Το βιογραφικό του Αντόνιο Τσόλακ είναι αρκετό για να τον κάνει ελκυστικό σε αρκετές ομάδες. Ειδικότερα από την πατρίδα του την Κροατία, υπάρχουν κορυφαίοι σύλλογοι που παρακολουθούν την περίπτωση του.

Έρχεται για Τσόλακ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Κροατικά δημοσιεύματα της Τρίτης (15/12) αναφέρονται σε ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να εντάξει στο δυναμικό της τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ, υπό μορφή δανεισμού. Πιο συγκεκριμένα, κροατικά Μέσα αναφέρουν ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα κινηθεί τον Ιανουάριο για την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ ως δανεικός, σε ένα προτεινόμενο deal που θα περιλαμβάνει και οψιόν αγορά του Κροάτη επιθετικού το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τους Κροάτες, είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσει και ο Τσόλακ, μιας και αποτελεί δεύτερη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ, πίσω από τον Σφιντέρκσι, και παρά την υποστήριξη του Πάμπλο Γκαρσία σε δημόσιο επίπεδο, με τον Ουρουγουανό προπονητή να αναφέρει συνεχώς ότι αντιλαμβάνεται τον προβληματισμό του Τσόλακ και ότι του δίνει χρόνο και υπομονή μέχρι να βρει την επαφή του με τα δίχτυα. Επιπλέον, ο τακτικός χρόνος συμμετοχής είναι απαραίτητος για τον 29χρονο επιθετικό, που επιδιώκει να ξαναδεχτεί κλήσεις στην Εθνική ομάδα της Κροατίας, με την οποία πραγματοποίησε φέτος το ντεμπούτο του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments