Τεχνολογία

Cyberpunk 2077: Η CD Project RED απολογείται για τα προβλήματα στο PS4 και το Xbox One

Cyberpunk 2077: Η CD Project RED απολογείται για τα προβλήματα στο PS4 και το Xbox One
Cyberpunk 2077: «Θα διορθώσουμε όλα τα bugs και τα crashes και θα βελτιώσουμε την όλη εμπειρία» τονίζει σχετικά η εταιρεία.

Με ανακοίνωσή της η CD Projekt RED ζητά συγγνώμη στους gamers για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με το Cyberpunk 2077 στα Xbox One και PS4. Το studio παραδέχεται ότι έπρεπε να δώσει μεγαλύτερη προσοχή και παράλληλα υπόσχεται μεγάλες αλλαγές μέσα στους επόμενους μήνες.

Μάλιστα αναφέρει: “Θέλουμε πάντα όποιος αγοράζει τα παιχνίδια μας να είναι ικανοποιημένος με την αγορά του. Θα εκτιμούσαμε αν μας δίνατε μία ευκαιρία, αλλά αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το Cyberpunk 2077 στην κονσόλα σας και δε θέλετε να περιμένετε τα updates, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων”.

Ακολουθεί ολόκληρο το μήνυμα της CD Project RED:

“Αγαπητοί gamers,

Αρχικά θα θέλαμε να απολογηθούμε σε εσάς επειδή δεν δείξαμε το παιχνίδι στις βασικές last-gen κονσόλες πριν κυκλοφορήσει και, ως αποτέλεσμα, που δε σας επιτρέψαμε να πάρετε μία πιο καλά πληροφορημένη απόφαση πριν την αγορά. Έπρεπε να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή για να κάνουμε το Cyberpunk 2077 να τρέχει καλύτερα στο PS4 και στο Xbox One.

Δεύτερον, θα διορθώσουμε όλα τα bugs και τα crashes και θα βελτιώσουμε την όλη εμπειρία. Ο πρώτος γύρος από updates έχει ήδη ξεκινήσει και το επόμενο update έρχεται στις επόμενες 7 ημέρες. Μπορείτε να περιμένετε ακόμα περισσότερα, καθώς θα αναβαθμίζουμε συνέχεια την εμπειρία σας όταν μία νέα βελτίωση είναι έτοιμη. Μετά τις γιορτές, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα κυκλοφορήσουμε δύο μεγάλα patch, με την αρχή να γίνεται με το Patch #1 τον Ιανουάριο.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το Patch #2 το Φεβρουάριο. Τα δύο patch μαζί θα διορθώσουν τα κυριότερα προβλήματα που έχουν οι gamers στα συστήματα προηγούμενης γενιάς. Θα σας ενημερώνουμε για το περιεχόμενο του κάθε patch πριν την κυκλοφορία του. Μην περιμένετε τα patch να κάνουν το παιχνίδι να φαίνεται οπτικά στα Xbox One και PS4 σα να τρέχει σε high-end PC ή next-gen κονσόλα, αλλά θα είναι πιο κοντά σε αυτή την εμπειρία από τώρα.

Τέλος, θέλουμε πάντα όποιος αγοράζει τα παιχνίδια μας να είναι ικανοποιημένος με την αγορά του. Θα εκτιμούσαμε αν μας δίνατε μία ευκαιρία, αλλά αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το Cyberpunk 2077 στην κονσόλα σας και δε θέλετε να περιμένετε τα updates, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Για τα φυσικά αντίτυπα, ζητήστε επιστροφή χρημάτων από το κατάστημα αγοράς ή επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] και θα σας βοηθήσουμε”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments