Αθλητισμός

Λαμία κορωνοϊός: Κρούσμα στους Φθιώτες – Ο παίκτης είχε αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό

Λαμία κορωνοϊός: Κρούσμα στους Φθιώτες – Ο παίκτης είχε αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό
Λαμία κορωνοϊός: Νέο κρούσμα του ιού στην ομάδα των Φθιωτών.

Ανησυχία υπάρχει στη Λαμία μετά το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στην ομάδα. Όπως έγινε γνωστό, στη λίστα με τα εννέα νέα κρούσματα που διαγνώστηκαν στη Φθιώτιδα, είναι και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής των Φθιωτών.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό στη Λαμία που και κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είχε ένα βασικό αμυντικό της λόγω κορωνοϊού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δεύτερος παίκτης που διαγνώστηκε είχε παίξει στον αγώνα της Κυριακής, καθώς το τεστ που είχε προηγηθεί ήταν αρνητικό. Αυτό σημαίνει ότι και ο Ολυμπιακός χρειάζεται να δώσει την απαραίτητη προσοχή στα τεστ που θα γίνουν στους ποδοσφαιριστές του, καθώς και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας (τεχνικό τιμ κ.ά).

Τρία νέα κρούσματα στο Γηροκομείο Λαμίας

Επιπλέον, τρία νέα κρούσματα προέκυψαν από το Γηροκομείο στη Λαμία. Συγκεκριμένα δύο υπάλληλοι 47 και 62 ετών και ένας τρόφιμος 91 ετών είναι τα τελευταία θετικά.

Να σημειώσουμε ότι μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είχαμε την αποχώρηση του Μπάμπη Τεννέ από τον πάγκο της ομάδας. Στη θέση του προσελήφθη ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο Αθηναίος τεχνικός καλείται να βγάλει από το αδιέξοδο την ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της Super League. Υστερα από δέκα παιχνίδια η Λαμία έχει δύο ισοπαλίες και οκτώ ήττες και η σωτηρία είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση.

Η ανακοίνωση της Λαμίας για την πρόσληψη Γρηγορίου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Μιχάλη Γρηγορίου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Από την πλευρά της η ερασιτεχνική Λαμία ανέφερε σε δική της ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ1964 εκφράζοντας τα συναισθήματα όλων των μελών του Συλλόγου, χαιρετίζει με ικανοποίηση την πρόσληψη του Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος καλείται ως προπονητής, να αναγεννήσει την ομάδα, ώστε στο τέλος της περιόδου να πανηγυρίσουμε για ακόμη μία χρονιά την παραμονή στη SUPERLEAGUE 1. Εκφράζουμε δε τη βεβαιότητα ότι η διοίκηση της Π.Α.Ε. θα προβεί σε όλες τις διορθωτικές κινήσεις που απαιτούνται για την επίτευξη του παραπάνω στόχου που είναι κοινός και μας ενώνει όλους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments