Ελλάδα

Αντετοκούνμπο κορωνοϊός: Ο «Greek Freak» πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Αντετοκούνμπο κορωνοϊός: Ο «Greek Freak» πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ για την αντιμετώπιση της πανδημίας
Αντετοκούνμπο κορωνοϊός: Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς πρωταγωνιστεί στο νεό σποτ για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην Ελλάδα.

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο επέλεξε η κυβέρνηση ως πρωταγωνιστή στη νέα διαδικτυακή καμπάνια για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού με τίτλο «Εφαρμόζουμε τα μέτρα, παίζουμε την καλύτερη άμυνα».

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του αναφέρει: «Τις μέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας. Είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς. Και τον δρόμο γι’ αυτήν, τον δείχνει ένα Ελληνόπουλο που ξέρει από νίκες. Ευχαριστώ τον Γιάννη που πρωταγωνιστεί σε αυτό το μήνυμα, ενώνοντας και εγώ τη φωνή μου με τα λόγια του: Όλοι μαζί, «παίζουμε άμυνα». Και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας. Με υγεία και προκοπή!».

Ο Γιάννης στο βίντεο λέει ότι: «οι νίκες ξεκινάνε από την άμυνα, όλοι οι προπονητές στον κόσμο αυτό θα σου πουν. «Ένας να μην παίζει, θα χάσουμε όλοι», ενώ σημειώνει ότι ο αντίπαλος μας σε αυτόν τον αγώνα είναι «αόρατος», δεν τον βλέπουμε, αλλά υπάρχει.  «Αυτοί που αγαπάμε είναι το γήπεδο μας, η ζωή είναι το γήπεδό μας», λέει ο Έλληνας superstar του NBA.

Στο τέλος του βίντεο ο Γιάννης λέει: «Στο γήπεδο μας κάνουμε ό, τι χρειάζεται και τον νικάμε. Και στο τέλος βγαίνουμε όλοι MVP».

Δείτε το βίντεο με τον «Greek Freak»

Να θυμίσουμε ότι η κατάσταση με τον κορωνοϊό παραμένει κρίσιμη αφού σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1155 νέες μολύνσεις, 78 νεκρούς και 542 διασωληνωμένους μόνο το τελευταίο 24ωρο.

Επίσης, με ανακοινώσεις του ο Νίκος Χαρδαλιάς, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε σήμερα, ενημέρωσε ότι Μάνδρα, Ελευσίνα και Ασπρόπυργος μπαίνουν σε αυστηρότερο lockdown.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ σήμερα: Ανακοινώνουμε 1155 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 128710, εκ των οποίων το 52.5% άνδρες. 5171 (4.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 37197 (28.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

542 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 165 (30.4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 77.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 782 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 78 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 3948 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1585 (40.1%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments