Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [17/12/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [17/12/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [17/12/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [17/12/20].

Κριός

Ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα, μπορεί αρχικά να μην σας γοήτευσε. Αλλά όσο περνά ο καιρός, θα αποζητάτε την παρέα του ολοένα και περισσότερο. Κάτι πάνω του σας τραβάει σαν μαγνήτης, όλο και πιο κοντά. Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε.

Ταύρος

Θα κάψετε καρδιές σήμερα. Αποπνέετε μια αίσθηση πάθους και μυστηρίου, καταφέρνετε να γοητεύσετε τους γύρω σας. Επομένως, μην εκπλαγείτε αν σας γίνουν αρκετές προτάσεις. Μην παραδοθείτε στον πρώτο τυχόντα. Έχετε πολλές επιλογές. Επιλέξτε κάποιον/α ξεχωριστό/ή.

Δίδυμοι

Τίποτα δεν θα είναι όπως φαίνεται σήμερα, περιλαμβανόμενης μιας ρομαντικής συνάντησης. Το εν λόγω άτομο θα σας φανεί εκπληκτικό και μαγευτικά μυστηριώδες. Θα μπορούσατε να παρασυρθείτε από μια παλίρροια πάθους. Προσέξτε να μην χάσετε τον έλεγχο. Περιμένετε μέχρι να το γνωρίσετε καλύτερα.

Καρκίνος

Σήμερα μπορείτε να πάρετε περισσότερα από όσα έχετε συμφωνήσει από ένα πρόσωπο εξουσίας. Παρόλο που μπορεί να φαινόταν αυστηρό, ίσως εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε ότι στην πραγματικότητα τρέφει αρκετά βαθιά και ισχυρά συναισθήματα για εσάς. Ωστόσο, καλό θα ήταν να κάνετε ένα βήμα πίσω, να είστε σίγουροι για το έδαφος στο οποίο στέκεστε.

Λέων

Κάποιος στενό φίλος μπορεί ξαφνικά να δείξει σημάδια ότι θέλει να γίνει κάτι παραπάνω… Ότι θέλει η σχέση σας να γίνει από πλατωνική, ερωτική. Θα ήταν καλύτερα να αφήσετε λίγο χρόνο πριν πάρετε την απόφασή σας.

Παρθένος

Παρασύρεστε εύκολα σήμερα: Αυτό θα σας δυσκολέψει να διακρίνετε μεταξύ των ρομαντικών υποψηφίων που θα σας κάνουν ευτυχισμένους και εκείνων που μπορεί να σας πληγώσουν. Αν γνωρίσετε κάποιον/α, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί και να μην υποκύψετε αμέσως στη γοητεία του/της.

Ζυγός

Η αγάπη ανθίζει σήμερα. Κάποιο άτομο φαίνεται να ξέρει πώς να σας εξάψει το ενδιαφέρον και να βγάλει τον καλύτερο σας εαυτό. Θα νιώσετε πολύ άνετα μαζί του. Απλά δεν χρειάζεται να αποφασίσετε αμέσως για το αν θα είστε μαζί ή όχι. Πάρτε τον χρόνο σας.

Σκορπιός

Η έρωτας φιγουράρει έντονα στη ζωή σας! Τι έχετε κάνει για να αξίζετε τέτοια απόλαυση, θα ρωτήσετε… Μην χάνετε χρόνο με ερωτήσεις, απλά απολαύστε τη μέρα και τη στιγμή. Και μην ανησυχείτε, θα έρθουν πολλά περισσότερα. Πάρτε τον χρόνο σας.

Τοξότης

Αφού λόγω των συνθηκών δεν μπορείτε να βγείτε και να διασκεδάσετε, προσπαθήστε να κάνετε όσο πιο παθιασμένη μπορείτε την παραμονή σας στο σπίτι. Δημιουργήστε μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα με κεριά και υπέροχα αρώματα. Κάντε μασάζ στο ταίρι σας, απολαύστε ένα ωραίο δείπνο και ξαναβρείτε την οικειότητα που είχατε χάσει τον τελευταίο καιρό.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια βαθιά συναισθηματική σχέση με το άτομο της επιλογής σας. Η σχέση μπορεί να ξεκινήσει με μια ουσιαστική συζήτηση. Μετά θα αποφασίσετε να έρθετε πιο κοντά, ίσως με σπιτικό δείπνο. Μερικές φορές η αγάπη σας εκπλήσσει.

Υδροχόος

Η έλξη που αισθάνεστε για ένα άτομο, μπορεί να μην είναι εντελώς αθώα. Μπορεί να γοητεύεστε από τον τραπεζικό του λογαριασμό ή το αμάξι που οδηγεί. Κάτι τέτοιο μπορεί να φαίνεται άσχημο… Αλλά αν μελετήσετε τα βαθύτερα κίνητρά σας, ίσως ανακαλύψετε ότι είναι πιο ουσιαστικά.

Ιχθύες

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε το μελλοντικό σας ταίρι, σε μια συγκέντρωση που θα παρευρεθείτε. Θα υπάρξει άμεση έλξη μεταξύ σας. Έχετε πολλά πράγματα να συζητήσετε και αισθάνεστε ήδη σαν να γνωρίζετε ο ένας τον άλλον καλά. Πάρτε τα πράγματα χαλαρά, σιγά – σιγά θα βρείτε τα πατήματά σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments