Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [17/12/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [17/12/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [17/12/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [17/12/20].

Κριός

Για άλλη μια φορά, το γέλιο και η ηρεμία θα αποδειχθούν το πιο υπέροχο αφροδισιακό. Και τα δύο τα εφαρμόζεις θετικά… και το ταίρι σου θα εκτιμήσει αναμφίβολα τη γλυκιά και χαρούμενη ατμόσφαιρα που δημιουργείς. Οι καλές, ανιδιοτελείς χειρονομίες σου μπορούν να λειτουργήσουν υπέροχα στη σχέση σου τώρα.

Ταύρος

Αξίζει να αξιολογηθεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που το παίρνεις πολύ σοβαρά. Αν είσαι ελεύθερη, θα έχεις μια ανακριβή αντίληψη για το τι σκέφτεται ή αισθάνεται το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι σε σχέση, τότε ο ανθυγιεινός και ανεπιθύμητος ανταγωνισμός ανάμεσά σας, μπορεί να οφείλεται στην υπερβολική σοβαρότητα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, απαιτείται έξυπνη στρατηγική από την πλευρά σου για να αποκτήσεις μια σαφέστερη εικόνα της κατάστασης και να διατηρήσεις την ειρήνη.

Δίδυμοι

Μην αφήσεις τις αμφιβολίες να μετατραπούν σε φόβους που σε κάνουν να πιστεύεις πως κολυμπάς σε άγνωστα νερά στα ερωτικά σου. Αν υπάρχει κακή ενέργεια σε αυτό που βιώνεις, τότε αναθάρρησε και δες τα πράγματα πιο θετικά. Αυτό μπορεί να κάνει τη διαχείριση της κατάστασης, πολύ πιο εύκολη. Με αυτόν τον τρόπο θα εξαλείψεις τις έντονες δονήσεις που μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητους περισπασμούς.

Καρκίνος

Η σκληρή εξωτερική σου εμφάνιση, μπορεί να είναι προστατευτική. Αλλά αν παίζει ρόλο στην καταστολή των συναισθημάτων σου, τότε σε περιμένουν προβλήματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με ένα χαοτικό δίλημμα στη σχέση σου. Ο εραστής σου μπορεί να αγνοεί το γεγονός πως χρειάζεσαι υποστήριξη. Εκδήλωσε τις πιο ήπιες ιδιότητές σου. Μίλησέ του μέσα από την καρδιά σου. Έτσι ξεκινούν οι βελτιώσεις και η επούλωση.

Λέων

Κάτι που συνδέεται με τον συναισθηματικό σου κόσμο μπορεί να χρειαστεί σοβαρή σκέψη πριν πάρεις αποφάσεις. Μπορεί να βρίσκεσαι σε μια ρομαντική σχέση αλλά δεν ξέρεις την μελλοντική της πορεία. Τα καλά νέα είναι πως ό, τι κι αν αποφασίσεις θα είναι η σωστή επιλογή αν ακούσεις τη φωνή της καρδιάς σου. Η λογική και η πρακτικότητα δεν παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο από ό, τι η καρδιά σου αυτή τη στιγμή.

Παρθένος

Για άλλη μια φορά, θα αντιμετωπίσεις περισπασμούς και σύγχυση στα συναισθήματά σου, ειδικά όταν πρόκειται για συζητήσεις ή ανταλλαγές που αφορούν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη προσπάθησε να μην παρερμηνεύσεις τις παρατηρήσεις του αγαπημένου σου και τις θεωρήσεις κριτική. Δεν βιώνεις μόνο εσύ άγχος.. Αν πρέπει να ληφθούν αποφάσεις, τότε φροντίστε μαζί να καθαρίσει αυτή η θολή ενέργεια, πριν τις πάρετε.

Ζυγός

Η αγάπη και τα χρήματα θα συνδεθούν περίεργα… κι ενδεχομένως να απαιτηθεί στενή παρακολούθηση των δαπανών σου. Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί επίσης να υπάρχει επαγγελματική σχέση, με έναν πιθανό εραστή. Όμως ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, η ευαισθησία και η φροντίδα πρέπει να είναι στην κορυφή της συμπεριφοράς σου. Δεν είναι ώρα για σέξι αυθορμητισμό γιατί θα μπορούσαν να γίνουν λάθη και ποτέ δεν ξέρεις ποιος παρακολουθεί.

Σκορπιός

Αν έχεις καταστείλει σκέψεις ή συναισθήματα, τότε θα εμφανιστούν τώρα. Πρόσεξε μόνο πώς εμφανίζονται επειδή τα πράγματα θα μπορούσαν να ζεσταθούν και όχι ευχάριστα. Αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαράθεση μεταξύ σας. Φυσικά, θα πεις ό, τι χρειάζεται να πεις. Αλλά με καλοσύνη και συμπόνια.

Τοξότης

Αν νιώθεις πολύ αδύναμη ή συναισθηματική, πρόσεξε την υγεία σου και τα πράγματα που κάνεις καθημερινά. Ο ελλιπής ύπνος και η ανθυγιεινή διατροφή θα σε καταβάλλουν. Ίσως μάλιστα να ευθύνονται για τη δυσάρεστη ένταση που επικρατεί στο δεσμό σου. Αν η δημιουργία ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής δεν σε παρακινεί να το κάνεις μόνη σου, τότε δες πώς μπορείς να πείσεις τον εραστή σου να συμμετέχει. Και οι δύο θα αισθανθείτε καλύτερα σε χρόνο μηδέν.

Αιγόκερως

Το να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή σε μια ερωτική σχέση είναι η πιο σωστή κίνηση. Θα σε εμποδίσει επίσης να κάνεις μια βιαστική κίνηση που μπορεί να μετανιώσεις για αυτή αργότερα. Άφησε να λάμψει η ακεραιότητα του Αιγόκερω και υποστήριξε τις ενέργειές σου. Η ειλικρίνεια είναι πάντα η καλύτερη πολιτική, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα ερωτικά σου.

Υδροχόος

Μπορεί να είναι απαραίτητο να αποκαταστήσεις την ανυπομονησία σου και να εστιάσεις στη διπλωματία στο δεσμό σου. Μπορεί να γνωρίζεις τι δεν φαίνεται σωστό στα ερωτικά σου, όπως επίσης γνωρίζεις πως δεν θα το αποδεχτείς. Ο προσεκτικός χειρισμός όμως του λόγου σου, μπορεί να κάνει την επίτευξη του συμβιβασμού πολύ πιο ελκυστική επιλογή από ό,τι ένα θερμό επεισόδιο ανάμεσά σας.

Ιχθύες

Το ότι ήσουν παθιασμένη στο παρελθόν μπορεί να ήταν συναρπαστικό. Αλλά η ανάληψη ενός περιττού ρίσκου στο όνομα της αγάπης τώρα…δεν είναι καλή ιδέα. Είναι μια από αυτές τις στιγμές που είναι συνετό να ακολουθήσεις ό, τι είναι οικείο ή να παραμείνεις σε μια ζώνη άνεσης. Αυτό θα σε βοηθήσει επίσης να αντιμετωπίσεις την απροσδόκητη ερωτική ανάπτυξη της σχέσης σου. Η ηρεμία και το καθαρό μυαλό, όταν θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα είναι πολύτιμη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments