Αθλητισμός

Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Ρίχνουν τους τόνους οι “κιτρινόμαυροι”

Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Ρίχνουν τους τόνους οι “κιτρινόμαυροι”
Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν να αφήσουν πίσω το θέμα με τον Κροάτη σέντερ φορ

Η ΑΕΚ δεν ήταν ευχαριστημένη με την εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι “κιτρινόμαυροι” ήθελαν τη νίκη και θα μπορούσαν να την έχουν πάρει στο φινάλε αν ο Τάνκοβιτς ήταν πιο εύστοχος. Ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο Μάρκο Λιβάγια. Όχι για τις επιδώσεις του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά για μια αντίδραση του όταν έγινε αλλαγή. Συγκεκριμένα η κάμερα τον έπιασε να κάνει έναν μορφασμό σαν γέλιο. Αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Οι άνθρωποι της Ένωσης δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια τους για την συμπεριφορά του Κροάτη σέντερ φορ. Μάλιστα υπήρξαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ήταν χαρούμενος με αυτή την εικόνα. Η πλευρά του Λιβάγια αντέδρασε σε αυτά τα δημοσιεύματα τονίζοντας ότι διαστρεβλώθηκε η πραγματικότητα και όλα όσα γράφτηκαν ήταν υπερβολικά. Βέβαια το επεισόδιο δεν ήταν τόσο σοβαρό για να πάρει μεγαλύτερη έκταση.

Ρίχνει τους τόνους η ΑΕΚ

Χθες πάντως έπεσαν οι τόνοι για το συγκεκριμένο περιστατικό και στην ΑΕΚ προσπαθούσαν να το υποβαθμίσουν, όπως αναφέρει η “Live Sport”, υποστηρίζοντας πως ανάλογα περιστατικά έχουν γίνει σε πολλές ομάδες του κόσμου. Ο Ίβιτς μάλιστα είχε και μία κουβέντα μαζί του και δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και σήμερα για να τελειώσει οριστικά το ζήτημα. Καμία από τις δυο πλευρές δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα όταν η ομάδα έχει σημαντικότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, τις τελευταίες μέρες έχουν αναθερμανθεί οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και αναμένεται άμεσα η απάντηση του Κροάτη επιθετικού στην πρόταση τετραετούς συμβολαίου (3+1) έναντι 4 εκατ. ευρώ συνολικά. Εφόσον απαντήσει θετικά ο Λιβάγια, θα κληθεί να έρθει στην Αθήνα και ο ατζέντης του, σε διαφορετική περίπτωση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αυτός που θα αποφασίσει πώς θα χειριστεί το θέμα η ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι θετικό και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρχουν θετικές εξελίξεις με την Ένωση να δένει τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments