Ελλάδα

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Δύο έφηβοι ξυλοκόπησαν 86χρονο για να τον ληστέψουν

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Δύο έφηβοι ξυλοκόπησαν 86χρονο για να τον ληστέψουν
Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Σύμφωνα με τις πληροφορίες του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Σοκαρισμένη είναι η Θεσσαλονίκη μετά την αποκάλυψη ότι πίσω από την δολοφονία ενός 86χρονου άνδρα βρίσκονται δύο ανήλικα παιδιά, 12 και 14 ετών αντίστοιχα. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο ηλικιωμένος είχε πέσει θύμα ληστείας, όταν κάποιοι τον ξυλοκόπησαν, του απέσπασαν ένα χρηματικό ποσό της τάξεως των 200 ευρώ και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε, αφού υπέστη βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα και εγκεφαλική αιμορραγία.

Σήμερα, από την έρευνα των αστυνομικών Αρχών έρχονται στο φως νέες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες πίσω από το έγκλημα που εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν τα δύο ανήλικα παιδιά που εισέβαλαν στην μονοκατοικία του 86χρονου με σκοπό να τον ληστέψουν. Μετά από έρευνες η Αστυνομία κατάφερε να συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής με αποτέλεσμα να ταυτοποιήσει τα παιδιά, τα οποία ομολόγησαν την φρικιαστική πράξη τους.

Οι έφηβοι ωστόσο δεν έδρασαν μόνοι τους. Στην υπόθεση εμπλέκονται και η γιαγιά και ο παππούς τους, οι οποίοι φαίνεται πως κρατούσαν τσίλιες. Παρέμεναν δηλαδή έξω από το σπίτι προκειμένου να παρακολουθούν μήπως εμφανιστεί κάποιο περιπολικό, ενώ μέσα τα δύο παιδιά ξυλοκοπούσαν τον ηλικιωμένο και τον έκλεβαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments