Video

Γιώργος Μαυρίδης κορωνοϊός: Μιλά για την περιπέτεια της υγείας του – Κόντεψα να πεθάνω

Γιώργος Μαυρίδης κορωνοϊός: Μιλά για την περιπέτεια της υγείας του – Κόντεψα να πεθάνω
Γιώργος Μαυρίδης κορωνοϊός: Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την περιπέτεια της υγείας του, ανέφερε τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο.

Καλεσμένος στη βραδινή εκπομπή του Alpha «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ ήταν ο γνωστός tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος αναφέρθηκε στη σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την περιπέτεια της υγείας του, ανέφερε τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο, την αγωνία του για τη σύντροφό του Κρίστη Καθάργια που νοσούσε ταυτόχρονα από τον ιό, και πέρασε και το δικό του μήνυμα για την πανδημία.

«Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες, θα κάνω καιρό να το ξεπεράσω πλήρως αλλά τουλάχιστον έχω ξεμπερδέψει με τον ιό. Ελπίζω να μην μου αφήσει κάποιο κουσούρι, το ελπίζω, το συζητάω και με τον γιατρό μου γιατί προσπαθώ να καταλάβω γιατί με βρήκε και με χτύπησε τόσο δυνατά παρόλο που δεν είχα κάποιο υποκείμενο νόσημα».

«Κάθισα πέντε μέρες στο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκα από την όγδοη μέχρι τη δέκατη τρίτη. Βγήκα όμως… Την εικοστή μέρα είχα σύμπτωμα τη διάρροια γιατί είχε εξασθενήσει ο οργανισμός μου. Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο και αναγκαστικά μπήκα δεύτερη φορά στο νοσοκομείο. Τώρα είμαι αρκετά καλά», εξήγησε ο Γιώργος Μαυρίδης στον παρουσιαστή της εκπομπής.

Και συνέχισε λέγοντας ότι δεν κατάλαβε πώς κόλλησε: «Έχω πάρα πολλούς φίλους που νόσησαν από κορωνοϊό και το πέρασαν με δέκατα ή χωρίς συμπτώματα. Γνώριζα ότι είναι ένα θανατηφόρο νόσημα, αλλά δεν πίστευα ότι θα το περάσω. Αγχωνόμουν πολύ για τη μητέρα μου».

«Τηρούσα τα μέτρα, είχα κάνει και ένα βιντεάκι που έδειχνα στον κόσμο τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να πιάνει τα αντικείμενα. Γενικά και πρόσεχα και δεν είμαι από τους ανθρώπους που βγαίνουν και διασκεδάζουν. Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς κόλλησα. Είναι πολύ μετρημένες οι διαδρομές που έκανα. Κανένας φίλος μου δεν κόλλησε. Δεν ξέρω από πού κόλλησα».

«Αυτή η ασθένεια μπαίνει μέσα σου, σε σκαλίζει, σε ακτινογραφεί… μπαίνει μέσα σου και κάθεται στα πνευμόνια σου με αποτέλεσμα να έχεις έλλειψη οξυγόνου. Προσπαθεί να βγάλει στην επιφάνεια τις αδυναμίες του οργανισμού σου. Ο πόνος ήταν αφόρητος λόγω της έλλειψης οξυγόνου. Έχω περάσει τη νόσο των ορειβατών και μοιάζει με αυτό. Κόντεψα να πεθάνω».

Αναφορικά με τη σύντροφό του που νόσησε επίσης είπε: «Προσπάθησα να μην κολλήσω τη γυναίκα μου αλλά δυστυχώς την κόλλησα. Η γυναικά μου έχει ένα παιδί, οπότε υπήρχε ένα παιδί στο σπίτι το οποίο δεν κόλλησε. Μετά την τρίτη – τέταρτη μέρα είχα πάρα πολύ πυρετό. Ήταν ασταμάτητος. Είχε αρχίσει ο οργανισμός μου να λειτουργεί πολύ διαφορετικά. Έφτασα 39 με 39,5 πυρετό. Είναι σοκαριστικό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments