Ελλάδα

Η απίστευτη δήλωση του Τέρενς Κουίκ για το εμβόλιο του κορωνοϊού και τον καρκίνο

Η απίστευτη δήλωση του Τέρενς Κουίκ για το εμβόλιο του κορωνοϊού και τον καρκίνο
Ο Δημοσιογράφος και πρώην υπουργός έκανε μια δήλωση για το εμβόλιο του κορωνοϊού που συζητήθηκε έντονα.

Τους τελευταίους 8 μήνες οι ζωές όλου του κόσμου έχουν αλλάξει. Πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα, όπως το να πάρουμε μια αγκαλιά ή να ανταλλάξουμε μια χειραψία είναι απαγορευμένα. Αυτό οφείλεται φυσικά στον κορωνοϊό. Το πρώτο κύμα μπορεί να πέρασε, αλλά το δεύτερο ήρθε και πρόλαβε του επιστήμονες πριν φτάσουν στη δημιουργία του. Οι επιστήμονες έχουν τονίσει πολλές φορές ότι αν δεν γίνει εμβολιασμός δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Βέβαια παρά τους χιλιάδες νεκρούς και στη χώρα μας υπάρχουν πολλοί που αρνούνται την ύπαρξη της πανδημίας. Υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν στην ύπαρξη του ιού, αλλά βλέπουν σκοτεινές συνομωσίες πίσω από το εμβόλιο. Τα όσα έχουν ειπωθεί δεν χρειάζεται να καταγραφούν και πάλι. Άλλωστε με μια μικρή βόλτα στο Social Media σίγουρα θα πέσετε πάνω τους. Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν αμφιβολίες για το εμβόλιο ήρθε να προστεθεί και ένας πρώην υπουργός.

Οι…αμφιβολίες του Τέρενς Κουίκ

Ο Τέρνς Κουίκ ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ και κλήθηκε να μιλήσει για το θέμα των ημερών. Ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το πόσο γρήγορα βρέθηκε το εμβόλιο σε σχέση με άλλες αρρώστιες που δεν έχει βρεθεί θεραπεία. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε σαν παράδειγμα το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί το φάρμακο για τον καρκίνο.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν επί 4-5-6 δεκαετίες να μην μπορούν να βρουν το εμβόλιο του καρκίνου και μέσα σε 4-5 μήνες να βρουν το εμβόλιο του κορωνοϊού“, ήταν η αρχική του τοποθέτηση, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν θα είναι εθελοντικό: «Λένε ότι είναι εθελοντικό, αλλά εμένα μου βάζεις το πιστόλι στον κρόταφο, όταν μου λες ότι δεν μπορώ να ταξιδέψω χωρίς εμβόλιο», κατέληξε ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί επιστήμονες σε όλο τον κόσμο έχουν τονίσει ότι το εμβόλιο είναι απόλυτα ασφαλές. Τονίζουν επίσης ότι δεν έγινε καμία έκπτωση. Θα ήταν προτιμότερο να συνεχίσουμε σε καθεστώς lockdown παρά να έβγαινε στην αγορά ένα εμβόλιο που θα ήταν επιβλαβές για τους πολίτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments