Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [20/12/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [20/12/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [20/12/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [20/12/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή. Εάν έχουν υπάρξει παρανοήσεις για τις δραστηριότητες που απολαμβάνετε με το ταίρι σας, μπορεί ξαφνικά οι αναστολές σας να πέσουν. Αισθάνεστε πιο απελευθερωμένοι να εξερευνήσετε καινούργια πράγματα, που θα πάνε τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο.

Ταύρος

Η ενέργεια της μέρας σας απελπίζει, για όσα χρειάζονται ώστε να τα ξαναφτιάξετε με το ταίρι σας. Εκεί που πιστεύατε ότι τα είχατε όλα τακτοποιημένα, γίνεται κάτι που σας απογοητεύει. Ευτυχώς, αυτή η φάση δεν θα διαρκέσει πολύ.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει για πρώτη φορά να χάσετε τα λόγια σας. Ό,τι κι αν πείτε, δεν μπορείτε να φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο του/της συντρόφου σας. Μην απελπίζεστε, σύντομα θα φτιάξουν τα πράγματα.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό δεν βοηθά την κατάσταση που βιώνετε. Αισθάνεστε αποξενωμένοι από τον/την σύντροφό σας. Ωστόσο, δεν είναι ώρα να κρυφτείτε στο καβούκι σας. Αυτή η διάθεση θα περάσει γρήγορα, αν δεν της επιτρέψετε να σας καταβάλλει.

Λέων

Παρόλο που γενικά είστε αισιόδοξα άτομα, το πλανητικό σκηνικό δεν ενθαρρύνει τους γύρω σας να σας πλησιάσουν. Τόσο ο/η σύντροφός σας όσο και οι φίλοι, δεν θα έχουν διάθεση και ενέργεια να αλληλοεπιδράσετε. Μην ανησυχείτε, σύντομα ο ήλιος θα βγει ξανά.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό είναι καθοριστικό για το πώς αντιλαμβάνεστε ένα άτομο. Εάν επιθυμείτε σχέση μαζί του, μην βιαστείτε να κάνετε κρίσεις. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι απαισιόδοξες και δεν θα μπορείτε να επικοινωνήσετε. Περιμένετε μέχρι να έχετε ολοκληρωμένη άποψη.

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αναμειχθείτε με άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Αυτή η απελευθερωτική επίδραση θα σας χαρίσει πρωτόγνωρες ερωτικές επαφές. Θα σας κάνουν πολύ καλό, καθώς ξοδεύετε πολύ χρόνο ανησυχώντας πώς να ευχαριστήσετε τους άλλους. Να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Έχετε πια κουραστεί να κρύβετε τον αληθινό σας εαυτό: Να παρουσιάζεται ένα ψυχρό προσωπείο, ενώ μέσα σας βράζετε σαν ηφαίστειο. Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει την αυτοπεποίθηση, να τα αφήσετε όλα στην τύχη. Θα διαπιστώσετε σύντομα ότι ειδικά οι θαυμαστές σας δεν θα σοκαριστούν.

Τοξότης

Δεν είστε διατεθειμένοι να ανεχτείτε οποιοδήποτε περιορισμό στην ερωτική σας ζωή. Εάν ένα ερωτικό ενδιαφέρον συμπεριφέρεται σαν να του ανήκετε, οφείλετε να ενημερώσετε ότι είστε και θα είστε ελεύθερο άτομο… Κανείς δεν ανήκει σε κανέναν.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει τη ριζική απομάκρυνση από τη ρουτίνα και τον πειραματισμό με νέες δραστηριότητες. Εσείς και ο/η σύντροφός σας θα βρείτε αυτή τη διαδικασία ιδιαίτερα απελευθερωτική και ικανοποιητική. Αδράξτε τη ζωή.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει επιπλέον ζωτική ενέργεια στην καθημερινότητά σας. Οι γύρω σας σάς βρίσκουν πιο ελκυστικούς από ποτέ, καθώς αποπνέετε έναν αέρα μυστηρίου. Αν ψάχνετε για σχέση, μπορεί να έρθει από το πουθενά σήμερα. Ενδεχομένως να είναι κάποιος/α που δεν φανταζόσασταν ποτέ.

Ιχθύες

Μην πέφτετε με τα μούτρα στον έρωτα. Μπορεί να ενθουσιαστείτε και να πιστέψετε ότι γνωρίσατε το τέλειο ταίρι. Καλό θα ήταν να εμβαθύνετε πρώτα τη σχέση και να ενισχύσετε την οικειότητα προτού δεσμευτείτε σε κάτι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments