Αθλητισμός

ΑΕΚ – Βόλος: 2-2

ΑΕΚ – Βόλος: 2-2
ΑΕΚ - Βόλος: Σε ένα επεισοδιακό ματς Ένωση και Βολιώτες ήρθαν ισόπαλοι.

Ο Βόλος έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Ριζούπολη όπου τον υποδέχτηκε η ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική της Super League. Ένωση και Βολιώτες ήρθαν ισόπαλοι 2-2, ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες και οι φιλοξενούμενοι με 10. Η ΑΕΚ παρουσίασε σε άλλο ένα ματς αμυτικά προβλήματα με τον Μάσιμο Καρέρα να πρέπει να αντιμετωπίσει την γκρίνια που είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει μετά τη νέα «γκέλα».

Η εξέλιξη του ματς

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ΑΕΚ, η οποία σκόραρε μόλις στο 3′ με τον Τάνκοβιτς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Ο Βόλος όμως βρήκε απάντηση 16 λεπτά αργότερα με τον Μπαρτόλο να εκμεταλλεύεται την αδράνεια του Τσιγκρίνσκι και να ισοφαρίζει περνώντας τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Τσιντώτα για το 1-1. Οι σκληροτράχηλοι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο και δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στα κιτρινόμαυρα καρέ, ιδιαίτερα με τον Μπαρτόλο έκανε πάρτι από δεξιά κόντρα στον Παουλίνιο.

Κάπως έτσι οι Βολιώτες πήραν το προβάδισμα στο 34′. Ο Μπαρτόλο σέντραρε, ο Τσιγκρίνσκι πάλει ολιγώρησε με τον Ουάρντα να πιάνει την κεφαλιά και να κάνει το 1-2. Η Ένωση έδειχνε τρικυμία στα μετόπισθεν, ενώ μπροστά αδυνατούσε να δημιουργήσει κινδύνους. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σιμάνσκι βρέθηκε μία ανάσα από το 2-2, αλλά ο Φεράρι με τρομερό τάκλιν έδιωξε σωτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι κιτρινόμαυροι αύξησαν την πίεσή τους, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με Σάκχοφ και Τάνκοβιτς στο 49′ και στο 50′ αντίστοιχα. Στο 61′ ο Ολιβέιρα που ήταν άφαντος βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Σάντσες του πήρε τη μπουκιά από το στόμα παρότι ο Πορτογάλος είχε περάσει και τον Κλέιμαν.

Τον «γόρδιο δεσμό» για την ΑΕΚ έκοψε στο 70′ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ύστερα από φάση διαρκείας.

Ο Βόλος όμως πήγε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα του Βόλου μετά την αποβολή του Παουλίνιο. Ο Ουάρντα όμως δεν είχε την τύχη με το μέρος του στο 75′. Δύο λεπτά αργότερα ο Αλμπάνης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια έδωσε πάσα… λουκούμι για τον Ολιβέιρα, αλλά ο Πορτογάλος καθυστέρησε να σουτάρει και εξουδετερώθηκε από τον Κλέιμαν.

Το ματς έγινε ροντέο στο τέλος με την ΑΕΚ να χάνει απίστευτη ευκαιρία παίζοντας με 9 στο 90′, με τον Κλέιμαν να κρατά το 2-2 με εκπληκτική επέμβαση σε εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσιντώτας έκανε καθοριστική επέμβαση σε τετ α τετ με τον Μπαρτόλο. Έτσι διατηρήθηκε το 2-2 ως τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΚ (Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας (66′ Αλμπάνης), Τσιγκρίνσκι, Μιτάι (82′ Λόπες), Σιμόες, Μάνταλος, Σιμάνσκι (46′ Σάκχοφ), Τάνκοβιτς (59′ Ανσαριφάρντ), Λιβάι Γκαρσία, Ολιβέιρα

Βόλος (Λόπεθ): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Μπαριέντος, Ριένστρα, Περέα (66′ Μαρτίνεθ), Ουάρντα, Μπαρτόλο, Δουβίκας (81′ Νίνης)

Δείτε και τα στιγμιότυπα από το άλλο παιχνίδι της ημέρας ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 2-2

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments