Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Γιαννούλης: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ
Δημήτρης Γιαννούλης: Ο κορωνοϊός και ο τραυματισμός του τον κράτησαν πίσω όπως ήταν φυσικό. Προς το παρόν το θέμα το παραμένει «παγωμένο».

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα άτυχος καθώς τόσο οι περιπέτειες της υγείας του με τον κορωνοϊό όσο και ο τραυματισμός του τον Νοέμβριο τον κράτησαν εκτός γηπέδων. Την ατυχία του αναγνωρίζει και ο ίδιος, καθώς όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νοέμβρης δεν ήταν ο μήνας του.

Ο 25χρονος αμυντικός έχει επιστρέψει στην δράση, ωστόσο, όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», χρειάζεται χρόνο για να επιστρέψει στην προηγούμενη απόδοσή του, ενώ μέσα στην ίδια την οικογένεια του ΠΑΟΚ σχολιάστηκε η εμφάνισή του με τον Άρη και δη κόντρα στον Μπερτόλιο.

Ωστόσο στο ματς με τον Παναθηναϊκό η συμβολή του ήταν σημαντική, καθώς έκανε τη σέντρα μέσα από την περιοχή και αριστερά και ο Σβιντέρσκι με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Ξενόπουλο γράφοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ακόμα, ο «Δικέφαλος» πλέον δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, η Γαλλία market με την μεγαλύτερη πέραση για τον Γιαννούλη διέρχεται τρομερή οικονομική κρίση με τα τηλεοπτικά και η ανανέωση του συμβολαίου του παραμένει ανοιχτή. Στο «πάγο» όλα μέχρι νεοτέρας…

Σε άλλα νέα της ομάδας φαίνεται πως ανοίγει θέμα με την επιστροφή του Λάμπρου

Την ίδια ώρα φαίνεται ότι ανοίγει περίπτωση επιστροφής του Λάζαρου Λάμπρου στην Τούμπα. Όπως αναφέρει το metrosport.gr, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε στην Ολλανδία ο Λάζαρος Λάμπρου, καθώς έχει καταγράψει μόλις οκτώ συμμετοχές με τη φανέλα της Τβέντε στην Eredivisie.

Ο προπονητής της ομάδας, Ρον Τζανς, σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε πως είναι στο χέρι του ποδοσφαιριστή αν θα παραμείνει στον σύλλογο. Δηλαδή, αν θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, μπορεί να το κάνει αφού αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τους «ασπρόμαυρους». Ο «Δικέφαλος» έχει πρόβλημα στη θέση των εξτρέμ και δεν αποκλείεται ο 23χρονος να επιστρέψει στην Τούμπα. Να σημειώσουμε ότι ο Πάμπλο Γκαρσία είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα φορέσει τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ ο Λάμπρου, ο οποίος έχει στη διάθεσή του του άλλες δυο προτάσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments