Αθλητισμός

Σέλβιν Μακ Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στα “πράσινα” ο έμπειρος γκαρντ

Σέλβιν Μακ Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στα “πράσινα” ο έμπειρος γκαρντ
Σέλβιν Μακ Παναθηναϊκός: Ο έμπειρος γκαρντ θα παραμείνει στους πράσινους τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη για τον Παναθηναϊκό που πρέπει με ένα χαμηλότερο μπάτζετ και χωρίς οικονομικές υπερβάσεις να φτιάξει μια αξιόμαχη ομάδα. Η αρχή της σεζόν σημαδεύτηκε από κάποια μέτρια παιχνίδια και μερικές άστοχες επιλογές στους ξένους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Πιέρ Τζάκσον και Κίφερ Σάικς που δεν απέδωσαν ποτέ τα αναμενόμενα. Οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν γρήγορα και έφεραν τον Σέλβιν Μακ.

Ο έμπειρος αθλητής ήρθε στη χώρα μας με συμβόλαιο περιορισμένης διάρκειας. Για την ακρίβεια η αρχική συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται με το τέλος του 2020. Ωστόσο οι δυο πλευρές είναι ευχαριστημένες με τη μέχρι τώρα συνεργασία τους. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν δώσει τα χέρια και θα συνεχίσουν μαζί τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν. Αν τα πράγματα συνεχιστούν έτσι δεν αποκλείεται να γίνει κουβέντα και για τη νέα σεζόν.

Ο Μακ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον από άλλα πρωταθλήματα, ωστόσο επέλεξε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρήκε στο πρόσωπό του μια πολύ καλύτερη λύση στην περιφέρεια μετά τις αποτυχημένες επιλογές των Πιέρ Τζάκσον και Κίφερ Σάικς. Φέτος σε επτά ματς της Ευρωλίγκας είχε 9,1 πόντους (61,1% στα τρίποντα), 3,1 ασίστ, 1,4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 18:39 κατά μέσο όρο.

Λίγα λόγια για τον Σέλβιν Μακ

Ο Σέλβιν Μακ γεννήθηκε στις 22 Απριλίου του 1990 στο Kentucky των ΗΠΑ, έχει ύψος 1.91μ. και αγωνίζεται στη θέση «1». Ξεκίνησε το μπάσκετ από το Bryan Station High School και στην χρονιά της αποφοίτησής του είχε 23.7 πόντους, 7.7 ριμπάουντ και 7.5 ασίστ κατά μέσο όρο. Ακολούθησε το κολέγιο του Butler και στην τελευταία του σεζόν εκεί είχε 16 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Στις 11 Ιουλίου του 2011 επελέγη στη 34η θέση του NBA Draft από τους Washington Wizards. Από το 2011 ως το 2019 αγωνίστηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για λογαριασμό των Washington Wizards, των Philadelphia 76ers, των Atlanta Hawks, των Utah Jazz, των Orlando Magic, των Memphis Grizzlies και των Charlotte Hornets μετρώντας 6.6 πόντους, 3.1 ασίστ και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 456 συμμετοχές στη regular season”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments