Αθλητισμός

Τσαντ Μπράουν Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον παίκτη – αποκάλυψη του Μεσολογγίου

Τσαντ Μπράουν Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον παίκτη – αποκάλυψη του Μεσολογγίου
Τσαντ Μπράουν Ολυμπιακός: Κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, αν όχι την καλύτερη.

Έχει βρει την «Ιθάκη» του στο Μεσολόγγι. Ο λόγος για τον Τσαντ Μπράουν που κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, αν όχι την καλύτερη. Ο Αμερικανός σέντερ του Μεσολογγίου έχει κάνει πολλά μάτια να στραφούν προς το μέρος του, ενώ και ο Ολυμπιακός που δεν αγωνίζεται μεν στην Basket League, αλλά έχει τα μάτια του στραμμένα εκεί για να αρπάξει τα εκάστοτε «λαβράκια», ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Ο Μπράουν αγωνίζεται στο Μεσολόγγι, κατόπιν εισήγησης του Ντίνου Καλαμπάκου, και είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην Basket League, αφού πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ο 24χρονος Αμερικανός με μέσο όρο 11 πόντους, 8,4 ριμπάουντ σε 26’20’’ στην Basket League έχει κάνει το «μπαμ».

Σύμφωνα με το to10.gr, ο Ολυμπιακός κοιτάζει την εξέλιξη του και δεν αποκλείεται να κάνει και κίνηση στο άμεσο μέλλον για να τον αποκτήσει. Ο Μπράουν, μέσω του Μεσολογγίου, έχει την πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία καθώς πριν αγωνιζόταν στους Texas Legends στην G-League.

Αξίζε να σημειωθεί ότι ενώ στην καριέρα του, τόσο στο NCAA όσο και στην αναπτυξιακή Λίγκα του NBA, δεν είχε σπουδαία νούμερα στην επίθεση, στο Μεσολόγγι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πριν να έρθει στο Μεσολόγγι, δεν είχε πετύχει ποτέ στην καριέρα του πάνω από 14 πόντους και το έχει κάνει ήδη σε τέσσερα παιχνίδια με τελευταίο εκείνο με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο σκόραρε ακριβώς 14 πόντους.

Εκτός ο Πρίντεζης στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο Γιώργος Πρίντεζης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει αύριο (22/12) με την αποστολή του Ολυμπιακού, για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague (23/12, 19:45).

Πώς είχε τραυματιστεί ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού

Στο παιχνίδι με τη Βαλένθια (85-96) στο ΣΕΦ, σε μία περίεργη φάση, ο Γιώργος Πρίντεζης πάτησε δυνατά και πήδηξε για να κόψει τον Λουί Λαμπεϊρί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να φύγει μόνος του για τα αποδυτήρια. Μάλιστα, ούτε στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε το «παρών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments