Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη My Style Rocks: Έβαλε φωτιά στο στούντιο με τον χορό της

Κατερίνα Στικούδη My Style Rocks: Έβαλε φωτιά στο στούντιο με τον χορό της
Κατερίνα Στικούδη My Style Rocks: Ερμήνευσε σε πρώτη μετάδοση, το νέο της τραγούδι και με τον χορό της έβαλε... φωτιά στο stage.

Μετά από 16 εβδομάδες γεμάτες μόδα και στιλ, το στέμμα του My Style Rocks τον κάτοχό του, στον μεγάλο τελικό. Λαμπερές εμφανίσεις, ιδιαίτερα concepts, πολλή αγωνία αλλά και συγκίνηση, σε ένα φαντασμαγορικό show.

Η Κατερίνα Στικούδη ερμήνευσε σε πρώτη μετάδοση, το νέο της τραγούδι και με τον χορό της έβαλε… φωτιά στο stage. Εκτός από τραγουδίστρια είναι και μοντέλο άλλα και παρουσιάστρια. Και καταφέρνει να τα συνδυάζει όλα, δείχνοντας τον επαγγελματισμό που τη διέπει.

Είναι μια γυναίκα που πρωταγωνιστεί και στον χώρο της τηλεόρασης μέσα από τις παρουσιάσεις εκπομπών αλλά και τα σίριαλ – παραστάσεις. Στον τελικό, λοιπόν, αναστάτωσε με τις κινήσεις της τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους παρευρισκομένους.

Τι θα διάλεγε; Τραγούδι, υποκριτική ή παρουσίαση;

Όσο για το αν θα άφηνε πιο εύκολα αν έπρεπε το τραγούδι, την υποκριτική ή την παρουσίαση, η ίδια είχε απαντήσει το εξής: «Δεν μπορώ να συγκρίνω διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους. Το καθένα project έχει τη δική του χάρη. Άλλο πράγμα η υποκριτική, άλλο πράγμα το τραγούδι και άλλο η παρουσίαση, είναι όλα διαφορετικοί τρόποι έκφρασης»!

«Από Σεπτέμβρη προτεραιότητα δίνω στο My Style Rocks, γιατί τα γυρίσματα είναι πάρα πολύ απαιτητικά και θέλω να είμαι ξεκούραστη για να μπορώ να τα φέρω εις πέρας! Ωστόσο σίγουρα θα κυκλοφορήσω καινούρια τραγούδια και θα βγάλω και πολλά βίντεο κλιπ. Άλλωστε, η μουσική είναι κάτι που δεν σταματάει ποτέ», είχε προσθέσει η όμορφη Κατερίνα Στικούδη.

Oι εκπλήξεις όμως, δεν σταμάτησαν στην εκρηκτική εμφάνιση της παρουσιάστριας. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς έκαναν την ανατροπή και παρουσίασαν τα δικά τους μοναδικά acts, ενώ τους συνόδευσαν και κορίτσια που είχαν συμμετάσχει σε παλαιότερους κύκλους του παιχνιδιού.

Οι έξι φιναλίστ κρίθηκαν με βάση τη βαθμολογία που είχαν συγκεντρώσει όλη την εβδομάδα αλλά και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Η ψήφος του κοινού ήταν καθοριστική και ανέδειξε τον νικητή, ο οποίος, ανακοινώθηκε live με αποτέλεσμα να κερδίσει το στέμμα της Βασίλισσας ή του Βασιλιά του στιλ αλλά και το μεγάλο έπαθλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments