Lifestyle

Όνομα έκπληξη στους διάσημους του Survivor

Όνομα έκπληξη στους διάσημους του Survivor
Survivor: Έχει φύγει για Άγιο Δομίνικο η αποστολή των διασήμων. Δείτε το όνομα έκπληξη.

Ξεκινάει το πολυαναμενόμενο Survivor στην κλασσική και επιτυχημένη εκδοχή των Μαχητών απέναντι στους Διασήμους. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Τις προηγούμενες μέρες ακούγονταν διάφορα ονόματα σελέμπριτι που θα έμπαιναν στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον τηλεοπτικό σταθμό να ανακοινώνει επίσημα τις συμμετοχές στην ομάδα των Διασήμων.

Ανάμεσα σε αυτούς που ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο είναι και η Ελευθερία Ελευθερίου. H τραγουδίστρια αποφάσισε την συμμετοχή της στο παιχνίδι, σε μία χρονιά που οι καλλιτέχνες έχουν εγκαταλείψει αναγκαστικά τις μουσικές σκηνές λόγω κορωνοϊού.

Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο X Factor και στην συνέχεια ταξίδεψε στην Eurovision, ετοιμάζεται να δοκιμαστεί σε ένα διαφορετικό πεδίο και να ξεδιπλώσει την προσωπικότητά της στο τηλεοπτικό κοινό.

Μαζί της ταξίδεψαν ο Πάνος Καλλίδης, η Αγγελική Λάμπρη, ο Γιώργος Κοψιδάς, η Κάτια Ταραμπάνκο, ο Μιχάλης Αρναούτης, η Άννα – Μαρία Βέλλη, ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς και ο Περικλής Κονδυλάτος. Αναμένουμε την ανακοίνωση για την ομάδα των Μαχητών που θα έρθουν αντιμέτωποι με τους σελέμπριτι στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments