Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στη λίστα και οι Κονάν, Ναλμπέρτ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στη λίστα και οι Κονάν, Ναλμπέρτ
Ολυμπιακός μεταγραφές: Μεγαλώνει η λίστα με τους υποψήφιους στόχους για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η αναζήτηση παίκτη για τη θέση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό είναι δεδομένη. Τις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας οι περιπτώσεις των Ρέμπσιουκ (Πάσος Φερέιρα), Μπιόρκαν (Μπόντο Γκλιμτ), Σιλά (Λανς, δανεικός από Τουλούζ) και Αϊνταρά (Λανς).

Μία ακόμα περίπτωση που φαίνεται να επανέρχεται στο προσκήνιο είναι του Γκισλέν Κονάν της Ρεμς, ο οποίος είχε ακουστεί για τους πρωταθλητές και το προηγούμενο διάστημα. Ο Μαρτίνς άλλωστε γνωρίζει καλά τον 25χρονο Ιβοριανό από τη συνύπαρξή τους στην Γκιμαράες. Ακόμη στα… ραντάρ των “ερυθρολεύκων” φέρεται να έχει μπει ο 27χρονος Βραζιλιάνος Νταλμπέρτ Ενρίκε της Ίντερ, που παίζει δανεικός στη Ρεν.

Δεν αποκλείεται να πάρει και δεξί μπακ

Ο Πέδρο Μαρτίνς προανήγγειλε ήδη την ενίσχυση της ομάδας του Πειραιά στα αριστερά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να έρθει και παίκτης για τη θέση του δεξιού μπακ. Μάλιστα, στο θέμα αναφέρεται η εφημερίδα «Φως των Σπορ», που παραδοσιακά έχει πηγές μέσα στους «ερυθρόλευκους». Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει:

«Υπάρχουν πιθανότητες να αποκτήσει και δεξιό μπακ ο Ολυμπιακός. Δεν είναι προτεραιότητα η μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση, αλλά κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει μεταγραφή. Ο Αντουάν Κόντε έχει πέσει ξανά στο τραπέζι και είναι μια περίπτωση που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τους Πειραιώτες. Ο 26χρονος μπακ της Μπειτάρ Ιερουσαλήμ προτάθηκε εκ νέου και το όνομα του είναι στα υπόψη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments