Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με βαρύ πρόστιμο απειλείται ο Μακέντα

Παναθηναϊκός: Με βαρύ πρόστιμο απειλείται ο Μακέντα
Παναθηναϊκός: Πλέον είναι αρκετά πιθανό να μπει ο Κίκο Μακέντα στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες και να αναζητηθεί ομάδα από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, αν και ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση από τη διοίκηση του συλλόγου.

Αν και ο Κίκο Μακέντα ανανέωσε πριν από λίγους μήνες το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, το μέλλον του στο σύλλογο είναι αβέβαιο, ιδιαίτερα μετά το νέο του πειθαρχικό παράπτωμα.

Όπως αναφέρει και το novasprots.gr, oι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν προβληματιστεί αρκετά με τα ξεσπάσματα του Ιταλού φορ και τη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα, καθώς ο παίκτης δεν είχε δώσει δικαιώματα στη διετία που αγωνίζεται στο Τριφύλλι. Μάλιστα μετά και τη γενναία αύξηση που έγινε στις ετήσιες αποδοχές του, οι Πράσινοι περίμεναν μεγαλύτερη ηρεμία από τον 29χρονο επιθετικό, ωστόσο διακρίνουν νευρικότητα και – τελευταία – σημάδια απειθαρχίας.

Πλέον είναι αρκετά πιθανό να μπει ο Κίκο Μακέντα στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες και να αναζητηθεί ομάδα από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, αν και ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση από τη διοίκηση του συλλόγου.

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÁÅÊ – ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Με βαρύ πρόστιμο απειλείται ο Μακέντα

Σε απολογία θα κληθούν οι Φεντερίκο Μακέντα και Λούκας Βιγιαφάνιες μετά τα νέα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να είναι ιδιαίτερη προβληματισμένη και να έχει στείλει μήνυμα στον Πιερ Ντρεοσί για αυστηρές ποινές.

Ο γάλλος αθλητικός διευθυντής του Τριφυλλιού αναμένεται να ακούσει την απολογία των δύο παικτών μετά την επιστροφή τους από την άδεια που έχει δοθεί σε όλους τους Πράσινους, και μαζί με τον Λάζλο Μπόλονι και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού θα αποφασίσουν την ποινή που θα τους επιβληθεί. Όπως όλα δείχνουν, οι Μακέντα και Βιγιαφάνιες δε γλιτώνουν το πρόστιμο, το οποίο μάλιστα αναμένεται να είναι και βαρύ, καθώς η διοίκηση της ομάδας θέλει το περιστατικό να χρησιμοποιηθεί για παραδειγματισμό και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments