Αθλητισμός

Τελειώνει ο Καρέρα από την ΑΕΚ

Τελειώνει ο Καρέρα από την ΑΕΚ
Τελειωμένη υπόθεση είναι για την ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα και ήδη "παίζουν" τα ονόματα των Μανόλο Χιμένεθ και Γκουστάβο Πογιέτ.

Πριν από περίπου δυο εβδομάδες ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα για να εκφράσει τη στήριξη του στον Μάσιμο Καρέρα. Μπορεί τότε να δήλωνε ότι ο προπονητής είναι ο κατάλληλος για τη θέση, αλλά όλοι γνώριζαν ότι δεν θα έχει για πάντα ασυλία. Η εικόνα κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ήταν καλή, αλλά δεν ήρθε η ήττα μετά το γκολ του Σιμόες,ενώ όταν το ματς έγινε ροντέο τότε θα μπορούσε να έχει γίνει και η ανατροπή. Αυτό το αποτέλεσμα όμως δεν έκρυψε τα προβλήματα.

Όλα τα θέματα της φετινής ΑΕΚ φάνηκαν και πάλι στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο. Οι “κιτρινόμαυροι” προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, αλλά δέχτηκαν και πάλι γκολ από προβλήματα στην άμυνα. Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 έμειναν αρχικά με δέκα και στη συνέχεια με εννέα παίκτες. Ο εκνευρισμός την ώρα που κυνηγάς το σκορ δεν είναι δείγμα σοβαρής ομάδας και αυτό βαραίνει τον προπονητή.

Τελειωμένος ο Καρέρα

Από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση για την περίπτωση του Μάσιμο Καρέρα. Ωστόσο τα “κιτρινόμαυρα” ρεπορτάζ θεωρούν σίγουρη την απομάκρυνση του. Σύμφωνα με το SDNA η απόφαση για την απομάκρυνση του Καρέρα είναι δεδομένη. Την ίδια στιγμή προχωρούν και οι διερευνητικές επαφές για εναλλακτικές επιλογές, με έμφαση σε περιπτώσεις που θα μπορούσαν άμεσα να έχουν αντίκτυπο στην ομάδα. Οπότε αναμενόμενα οι Μανόλο Χιμένεθ και Γκουστάβο Πογέτ, είναι στο προσκήνιο.

Ωστόσο θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Σεβιγιάνος σε σχέση με τον Ουρουγουανό τεχνικό, είναι πιο μπροστά αυτή την στιγμή. Υπάρχει δηλαδή ήδη πιο σαφής εικόνα για το πως θα μπορούσε να προκύψει συμφωνία μαζί του. Να σημειωθεί πως σε περίπτωση που ο Χιμένεθ έρθει για τρίτη φορά από τον Γενάρη του 2017 και για τέταρτη συνολικά στην ΑΕΚ, στο τιμ του θα έχει ως βοηθό τον Χεσούς Καλντερόν κι όχι τον Φελίπε Ουφάνο, που είχε διαδεχθεί τον Καλντερόν από το καλοκαίρι του 2017 και μετά. Ωστόσο όλα είναι ακόμη πρώιμα. Παράλληλα εξετάζονται και περιπτώσεις πέρα από τις γνωστές και αναμενόμενες και οριστική απόφαση θα ληφθεί όταν ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και γύρω από αυτές, παράλληλα και με τις επαφές με Χιμένεθ και Πογέτ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments