Ελλάδα

Χριστουγεννιάτικο βίντεο ΕΛΑΣ: Ακόμα και ο Άγιος Βασίλης τηρεί τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Χριστουγεννιάτικο βίντεο ΕΛΑΣ: Ακόμα και ο Άγιος Βασίλης τηρεί τα μέτρα για τον κορωνοϊό
Χριστουγεννιάτικο βίντεο ΕΛΑΣ: Η Ελληνική Αστυνομία κυκλοφόρησε σποτάκι με τις ευχές της, αλλά και για τα μέτρα του κορωνοϊού.

Η Ελληνική Αστυνομία κυκλοφόρησε εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπου όχι μόνο στέλνει τις ευχές της, αλλά υπενθυμίζει τα μέτρα για τον κορωνοϊό. «Εφαρμόζουμε τα μέτρα και στις γιορτές», είναι το κεντρικό μήνυμα του σποτ της ΕΛΑΣ.

«Ακόμα και ο Άγιος Βασίλης, με τους ταράνδους και τα ξωτικά του, τηρούν τα μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα, ταξιδεύουν έχοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Αυτό τουλάχιστον έδειξε ο αστυνομικός έλεγχος που τους έγινε», σημειώνει στο μήνυμά της η Ελληνική Αστυνομία.

«Κι αφού η ζωή δεν μας γελάει φέτος, ας ανταλλάξουμε τουλάχιστον χαρούμενες ευχές. Για να πάνε οι άσχημες μέρες πίσω. Και πάλι Χρόνια Πολλά από την ΕΛ.ΑΣ.», αναφέρει.

Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο βίντεο της ΕΛΑΣ:

Σαρωτικοί έλεγχοι τις μέρες των γιορτών από την Ελληνική Αστυνομία – Οι δηλώσεις Χαρδαλιά

Να θυμίσουμε ότι στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς προειδοποίησε ότι την περίοδο των γιορτών και ειδικά στις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα υπάρχουν σαρωτικοί έλεγχοι από την Ελληνική Αστυνομία για να τηρηθούν τα μέτρα για την αποφυγή της μετάδοσης του κορωνοϊού.

«Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μην διακινδυνεύσουμε μετά τις γιορτές να βρεθούμε αντιμέτωποι με μία νέα έξαρση της πανδημίας. Όπως περάσαμε ένα διαφορετικό Πάσχα, έτσι και τα Χριστούγεννα φέτος θα είναι διαφορετικά», είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός.

Δεν θα πάμε σε ρεβεγιόν ούτε θα πάμε σε μεγάλες παρέες. Γύρω από το τραπέζι μπορούν να συγκεντρωθούν μέχρι δύο οικογένειες και έως 9 άτομα, τόνισε.

Ισχύει κανονικά η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22:00 το βράδυ ως τις 05.00 το πρωί με μοναδική «εξαίρεση» εντός εισαγωγικών, όπως είπε, τους… ελέγχους των Αρχών, που θα είναι σαρωτικοί. «Η Ελληνική Αστυνομία και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα είναι παντού και ιδιαίτερα κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας, δηλαδή 10 το βράδυ με 5 το πρωί», τόνισε.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να αυστηροποιηθούν τα μέτρα για την Πρωτοχρονιά αν τα Χριστούγεννα ξεφύγει η κατάσταση, απάντησε μονολεκτικά: «Ναι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments