Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 66: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 22/12 – Ο Λάμπρος ανησυχεί για την Ελένη

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 66: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 22/12 – Ο Λάμπρος ανησυχεί για την Ελένη
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 66: Ο Δούκας απαγορεύει στην οικογένεια του να παρευρεθούν στο γάμο της Πηνελόπης και του Αλέξη, όμως θα συναντήσει αντίσταση από κάποιον που δεν περίμενε ποτέ.

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να κερδίσει μια θέση στη καρδιά του Σέργιου αλλά η Ασημίνα δεν φαίνεται διατεθειμένη να την αφήσει, παρά και τις παραινέσεις του Νικηφόρου. Ο Λιας στήνει παγίδα στον Κωνσταντή και στον Μελέτη, θέλοντας να ξεπληρώσει παλιούς λογαριασμούς ενώ ο Βόσκαρης καταφέρνει να σπείρει την διχόνοια ανάμεσα στον Άγγελο και την Σοφούλα.

Ο Δούκας απαγορεύει στην οικογένεια του να παρευρεθούν στο γάμο της Πηνελόπης και του Αλέξη, όμως θα συναντήσει αντίσταση από κάποιον που δεν περίμενε ποτέ. Η Δρόσω θα δεχτεί στο σπίτι μια αναπάντεχα ευχάριστη επίσκεψη. Ο Λάμπρος ανήσυχος με την συμπεριφορά της Ελένης, συναντάει κρυφά ένα πρόσωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πραγματικά πέρασε η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη. Θα καταφέρει να του αποσπάσει την αλήθεια που τόσο φοβάται ν’ ακούσει;

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό  τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments