Αθλητισμός

Αχμέτ Χασάν Ολυμπιακός: Στην αναμονή για τον Αιγύπτιο

Αχμέτ Χασάν Ολυμπιακός: Στην αναμονή για τον Αιγύπτιο
Αχμέτ Χασάν Ολυμπιακός: Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν νεότερα από την κατάσταση της υγείας του διεθνή φορ.

Τα νεότερα από την κατάσταση της υγείας του Αχμέντ Χασάν περιμένουν να μάθουν στον Ολυμπιακό. Ο Αιγύπτιος επιθετικός προσβλήθηκε από κορωνοϊό το προηγούμενο διάστημα και παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του όπως έχει γίνει γνωστό, με αποτέλεσμα να η επιστροφή του στη δράση να υπολογίζεται το νωρίτερο στις αρχές του νέου έτους.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να επιβεβαιωθούν τα νέα που ήθελαν την κατάσταση της υγείας του να εξελίσσεται θετικά, που σημαίνει ότι θα επανέλθει έγκαιρα στις υποχρεώσεις της ομάδας ο διεθνής στράικερ. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι αναγκασμένοι να βγουν στην αγορά για επιθετικό, τη στιγμή που στη Γαλλία υπάρχει έντονη φημολογία για συμφωνία με τον Κώστα Μήτρογλου, κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται από το μεγάλο Λιμάνι.

Ο Μαρτίνς στηρίζει Σουντανί και Κάιπερς

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει ότι χρειάζεται περισσότερους παίκτες από τους λεγόμενους βασικούς για να τα βγάλει πέρα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη το επόμενο διάστημα. Στα τελευταία ματς έχουν κάνει το step up κάποιοι από τους αναπληρωματικούς και έτσι ο Μαρτίνς μπορεί να ψάξει για λιγότερους παίκτες μέσα στον Ιανουάριο.

Σε αυτό το θέμα αναφέρεται η Sportday. Σύμφωνα με την καθημερινή αθλητική εφημερίδα: «Δεν είναι μόνο ο Μπρούμα που ανατρέπει τον όποιο σχεδιασμό στον Πειραιά για εξτρέμ. Είναι και ο Σουντανί, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενος αγώνα και ο Μαρτίνς προτιμάει αυτόν και τον Κάιπερς ως εναλλακτικές του Ελ Αραμπί και τον Χασάν. Ξέρει ότι ο Αφρικανός και ο Βέλγος νοιάζονται πολύ για τη δική του γνώμη επειδή για τον πρώτο εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο διαζυγίου τον Ιανουάριο, ενώ κράτησε τον δεύτερο το καλοκαίρι και του έδωσε ευκαιρίες. Ουσιαστικά, ο Μαρτίνς έδειξε τις επιθυμίες του. Θέλει μόνο αριστερό μπακ. Για τις υπόλοιπες θέσεις θεωρεί ότι είναι καλυμμένος». Σύμφωνα με άλλα, βέβαια, δημοσιεύματα ο Μάρτινς και το επιτελείο του Ολυμπιακού που ασχολείται με τις μεταγραφές, σκέφτονται ότι θα ήθελαν και έναν παίκτη στα δεξιά της άμυνας, έτσι ώστε η θέση να είναι πλήρως καλυμμένη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments