Ελλάδα

Απίστευτο μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό εν μέσω lockdown

Απίστευτο μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό εν μέσω lockdown
Kίνηση τώρα: Οι εικόνες από την κίνηση που έχει δημιουργηθεί από το απόγευμα της Τετάρτης, 23.12.2020, είναι πραγματικά απίστευτες και δεν θυμίζουν σε τίποτα ότι η χώρα διανύει το δεύτερο lockdown.

Μεγάλη κίνηση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης Κηφισό, με τις εικόνες να μην θυμίζουν σε καμία περίπτωση lockdown. Οι εικόνες από την κίνηση που έχει δημιουργηθεί από το απόγευμα της Τετάρτης, 23.12.2020, είναι πραγματικά απίστευτες και δεν θυμίζουν σε τίποτα ότι η χώρα διανύει το δεύτερο lockdown από την αρχή της πανδημίας. Ο Κηφισός στην άνοδο γεμάτος. Στην κάθοδο, επίσης.

Δείτε την εικόνα στον χάρτη

Ακινητοποιημένα οχήματα περιμένουν υπομονετικά, με τους χιλιάδες οδηγούς να θυμούνται… προ lockdown εποχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει σημειωθεί κι ένα τροχαίο ατύχημα -ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές- στην παραλιακή, στην έξοδο προς την Ποσειδώνος.

Υπενθυμίζεται ότι απίστευτη κίνηση – δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα σημειώθηκε στον Κηφισό από το μεσημέρι της Τετάρτης. Παράλληλα αυξημένη είναι η κίνηση των πολιτών στο κέντρο της Αθήνας για τα εορταστικά τους ψώνια, στην Ερμού, αλλά και στη Βαρβάκειο αγορά. Ουρές σχηματίστηκαν το μεσημέρι στα ΚΤΕΛ, από πολίτες που θέλησαν να στείλουν κάποιο δέμα σε συγγενείς τους στην επαρχία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments