Lifestyle

Το κορίτσι του Κωνσταντίνου Αργυρού σε ολόγυμνη φωτογράφιση στο Playboy

Το κορίτσι του Κωνσταντίνου Αργυρού σε ολόγυμνη φωτογράφιση στο Playboy
Το κορίτσι του Κωνσταντίνου Αργυρού: Το καυτό μοντέλο έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής της στο videoclip της μεγάλης επιτυχίας «Ξημερώματα»

Όταν δεις την Kirsten Ciel Lauder θα καταλάβεις γιατί έγινε το “κορίτσι” του του Κωνσταντίνου Αργυρού. Είναι πανέμορφη, ξανθιά, και με τις κατάλληλες αναλογίες.

Το καυτό μοντέλο έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής της στο videoclip της μεγάλης επιτυχίας «Ξημερώματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού. Το τραγούδι που ακόμη και να προσπαθούσες να το αποφύγεις, εκείνο θα σ’ έβρισκε από μόνο του. Στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου, στα Instagram stories των φίλων σου ή θα στο σιγοτραγουδούσε η κοπέλα σου ψιθυριστά στο αυτί.

Ωστόσο, ακόμη κι ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που δεν τα πάνε ιδιαιτέρως καλά με την ελληνική pop μουσική, το videoclip είναι μία άλλη ιστορία. Γνώρισε την καθολική αποδοχή –ειδικά του ανδρικού κοινού- και η αιτία ακούει στο όνομα Kirsten Ciel Lauder. Το μοντέλο με καταγωγή από Ελλάδα και Σκωτία περνάει τον χρόνο της ανάμεσα σε Γλυφάδα και Χαβάη, δηλώνει bikini model και διατηρεί έναν αψεγάδιαστο λογαριασμό στο Instagram με 29.300 followers…

Δες την Kirsten Ciel Lauder σε φωτογράφιση στο Playboy

Μερικές ακόμα «καυτές» φωτογραφίες του μοντέλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments