Αθλητισμός

Βράνιες Χιμένεθ: Θέλει να δουλέψει με τον Ισπανό προπονητή

Βράνιες Χιμένεθ: Θέλει να δουλέψει με τον Ισπανό προπονητή
Βράνιες Χιμένεθ: Η ΑΕΚ βρέθηκε σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μανόλο Χιμένεθ, με το φαβορί να επικρατεί.

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (22 Δεκεμβρίου) η ΠΑΕ ΑΕΚ, σε λιγότερο από ένα 24ωρο μετά την ισοπαλία με τον Βόλο στη Ριζούπολη (2-2) και δεν άργησε να ανακοινωθεί από την Ένωση πως ο Μανόλο Χιμένεθ επιστρέφει.

Αρχικά, σχετικά με τον Καρέρα, η στήριξη που του παρείχε η διοίκηση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό έπαψε να υφίσταται μετά τη νέα «γκέλα» της ομάδας αυτή τη φορά απέναντι στο συγκρότημα της Μαγνησίας. Η ΑΕΚ λοιπόν, βρέθηκε σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ιταλού, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ήταν το φαβορί από την αρχή, αν και υπήρχαν και συζητήσεις με τον Γκουστάβο Πογέτ.

Όμως, το όνομα του Ισπανού τεχνικού ήταν από το πρωί εκείνης της ημέρας το επικρατέστερο και τελικά θα επιστρέψει για μια ακόμα φορά- την τέταρτη- στο τιμόνι των «κιτρινόμαυρων».

Με τον έμπειρο τεχνικό επήλθε οριστική συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους, το οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν θα είναι κλειστό ή διάρκειας 6 μηνών με την Ένωση να διατηρεί την οψιόν επέκτασής του για άλλον ένα χρόνο.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η είδηση της επιστροφής του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, για τον Όγκνιεν Βράνιες. Σύμφωνα με την «ΩΡΑ», ο Βόσνιος στόπερ είναι «φτιαγμένος» στο να επιστρέψει στην Ένωση και να δουλέψει με τον Χιμένεθ.

Ήδη στην ΑΕΚ υπάρχει προβληματισμός για το ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας και τα πολλά γκολ που δέχεται και ο Βράνιες έχει μπει στο κάδρο της για μια ακόμα μεταγραφική περίοδο. Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός πλάνων της Άντερλεχτ και όλα δείχνουν ότι τον Ιανουάριο θα αποτελέσει παρελθόν από τον βελγικό σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Μάσιμο Καρέρα:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός προπονητής συμπλήρωσε 50 αγώνες στον πάγκο της ομάδας μας, με απολογισμό 27 νίκες, 12 ισοπαλίες και 11 ήττες. Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ πριν από περίπου ένα χρόνο και κάθισε για πρώτη φορά στον κιτρινόμαυρο πάγκο στις 14 Δεκεμβρίου 2019 στον αγώνα με τη Ξάνθη.

Υπό την τεχνική του καθοδήγηση η ΑΕΚ τερμάτισε στην τρίτη θέση του περσινού πρωταθλήματος της Super League, συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, ενώ επέστρεψε στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά την πρόκριση επί της γερμανικής Βόλφσμπουργκ και τη συμμετοχή στους ομίλους του εφετινού UEFA Europa League. H ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Μάσιμο Καρέρα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments