Αθλητισμός

Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης τον Ιανουάριο

Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης τον Ιανουάριο
Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Οι "κιτρινόμαυροι" δεν θε έλεγαν όχι στην πώληση του Πορτογάλου σέντερ φορ.

Τα τελευταία 24ωρα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ έγιναν πολλές αλλαγές. Η αρχή έγινε με την αποχώρηση του Μάσιμο Καρέρα από τον πάγκο της ομάδας. Η πόρτα της εξόδου άνοιξε και τον Ιταλό ακολούθησε ο Ίλια Ίβιτς που του πιστώθηκε η επιλογή Καρέρα, αλλά και το κακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Στην θέση του τεχνικού διευθυντή έχει ήδη ανακοινωθεί ο Παναγιώτης Κονέ, ενώ προπονητής θα αναλάβει ο Μανόλο Χιμένεθ που την Κυριακή έρχεται στην χώρα μας και την ίδια μέρα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Εκτός από τους παραπάνω, αναμένεται να έχουμε και άλλες αποχωρήσεις. Αυτή τη φορά πρόκειται για ποδοσφαιριστές που δεν έχουν έχουν ικανοποιήσει. Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη ο Παουλίνιο Μότα δεν θα φορέσει ξανά την φανέλα της ΑΕΚ. Άλλωστε το συμβόλαιο του έμπειρου μπακ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και έτσι και αλλιώς δεν υπήρχε καμία πρόθεση να ανανεωθεί. Ωστόσο άλλος ένας Πορτογάλος μπορεί να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Όλα ανοιχτά για Ολιβέιρα

Ένας παίκτης που η παρουσία του στην ομάδα δεν είναι σίγουρη είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα. Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου έχει μείνει στάσιμο και αυτό σημαίνει πολλά. Η ΑΕΚ έχει καταθέσει ξεκάθαρη πρόταση στον έμπειρο σέντερ φορ, αλλά εκείνος δεν έχει απαντήσει και δεν δείχνει να ικανοποιείται. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να αγωνιστεί και πάλι σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Από την άλλη δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει στην ΑΕΚ αν δεν γίνει αυτό.

Οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν παράπονα για τον επαγγελματισμό του, αλλά η εικόνα του δεν είναι τόσο καλή στο γήπεδο. Σίγουρα δεν δείχνει αδιαφορία, ωστόσο δείχνει να παίζει περισσότερο για τον εαυτό του και λιγότερο για την ομάδα. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει νέα κουβέντα με την ΑΕΚ. Αν δεν δεχτεί να ανανεώσει δεν αποκλείεται να βγει άμεσα στο σφυρί προκειμένου να μη χαθεί χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φέτος ο βασικός σέντερ φορ είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments