Αθλητισμός

Χιμένεθ ΑΕΚ: Στο μυαλό του Ισπανού λίγο πριν την επιστροφή του στα Σπάτα

Χιμένεθ ΑΕΚ: Στο μυαλό του Ισπανού λίγο πριν την επιστροφή του στα Σπάτα
Χιμένεθ ΑΕΚ: Τα τυπικά έχουν μείνει για την επίσημη ανακοίνωση του Χιμένεθ στην Ένωση. Θα προχωρήσει άραγε σε αλλαγές στο ρόστερ;

Αντίστροφα μετρούν στην ΑΕΚ για την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός αναμένεται στην Ελλάδα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου προκειμένου να δώσει και τυπικά τα χέρια με τους “κιτρινόμαυρους”, να ανακοινωθεί και να πιάσει δουλειά. Ο 64χρονος έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 1,5 έτους, το οποίο ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν θα είναι κλειστό ή διάρκειας 6 μηνών + επιπλέον 1 έτος.

Όπως και να έχει όμως, επιστρέφει στα Σπάτα για τέταρτη φορά.

Έτσι μοιραία το μυαλό όλων μας πηγαίνει στο αν θα προχωρήσει σε αλλαγές ή αν θα συνεχίσει με τους παίκτες που έφεραν Ίβιτς και Καρέρα. Σύμφωνα με τη Sportday, ίσως κινηθεί για δύο δεξιούς μπακ αν και αυτό δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, αφού υπάρχει ο Μπακάκης, τον οποίο ο Ισπανός εκτιμά πολύ και το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του παίκτη. Άλλωστε οι δύό τους έχουν σηκώσει ένα πρωτάθλημα μαζί.

Την ίδια ώρα, το ίδιο Μέσο αναφέρει ότι ίσως πάρει την ευκαρία του ο Ραντόνια, που ήρθε στην Αθήνα με επιλογή του Ιβίτς ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και ο Σαμπανάτζοβιτς. Με ερωτηματικό παραμένει η περίπτωση του Βασιλαντωνόπουλου. Πάντως, αν κρίνουμε από την τελευταία θητεία του Χιμένεθ στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο πολύ δύσκολα ο 28χρονος θα αγωνιστεί βασικός. Σε κάθε περίπτωση θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πως θα γίνει η διαχείριση των παικτών και πως ο κόουτς θα καταφέρει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί τόσο εντός όσο και εκτός αποδυτηρίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χιμένεθ ερχόμενος στην Ένωση θα συναντήσει και πάλι γνώριμα πρόσωπα, αφού πήρε το πρωτάθλημα με τους Τσιντώτα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μάνταλο και Λιβάγια, ενώ την επόμενη σεζόν του τίτλου απέκτησε και τον Κρίστιτσιτς.

Με τον Ανδαλουσιανό η ΑΕΚ επέστρεψε στα πρωταθλήματα, τη σεζόν 2017-2018 μετά από 24 χρόνια. Η πρώτη του θητεία στον “Δικέφαλο” ήταν τη σεζόν 2010-11, η δεύτερη τη σεζόν 2017-2018, η τρίτη το 2019 και τώρα ξεκινά η τέταρτη. Τελευταία ομάδα του την περυσινή αγωνιστική περίοδο (2019-20) ήταν  η Αλ Ουάχντα. Από την ομάδα του Αμπού Ντάμπι αποχώρησε τον περασμένο Ιούνιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments