Διεθνή

Παππούς πλάκωσε στο ξύλο νεαρό που έβηχε προκλητικά μέσα σε ασανσέρ

Παππούς πλάκωσε στο ξύλο νεαρό που έβηχε προκλητικά μέσα σε ασανσέρ
Το ξύλο της ζωής του «έφαγε» ένας νεαρός από έναν παππού. Τι συνέβη;

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό έλαβε χώρα μέσα σε ένα ασανσέρ σε χώρα του εξωτερικού, όταν ένας παππούς έδειρε έναν νεαρό. Όλα ξεκίνησαν όταν ο δεύτερος μπήκε στο ασανσέρ που ήδη υπήρχαν τρία άτομα, παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό. Αν και θα ήταν ο τέταρτο δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται για τον συνωστισμό, και μπήκε κανονικά στο ασανσέρ.

Μάλιστα, λίγο μετά ξεκίνησε να βήχει προκλητικά στο πρόσωπο ενός άνδρα και μίας γυναίκας που ήταν παρόντες. Ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί τι τον περίμενε σε λίγο. Μόλις άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ, ο μεγαλύτερος σε ηλικία άνδρας τον άρπαξε, τον στρίμωξε σε μια γωνία του ασανσέρ και άρχισε να τον δέρνει αλύπητα. Λίγο μετά τον τράβηξε έξω σέρνοντάς τον.

Δείτε το απίστευτο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου:

Όσο για το πόσα άτομα επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν το ασανσέρ ελέω πανδημίας;

Τον αριθμό των ατόμων που επιτρέπονται μέσα στα ασανσέρ καθορίζει η απόφαση Δ1α/ΓΠ.οικ.: 80588/14.12.2020 για τα μέτρα που ισχύουν έως τις 7 Ιανουαρίου στο πλαίσιο του περιορισμού της εξάπλωσης της νόσου. Σύμφωνα με αυτή, αν η χρήση ανελκυστήρων θεωρηθεί αναγκαία, η πληρότητα σε σχέση με το επιτρεπόμενο όριο δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το 10% της χωρητικότητας αυτών. Σε περίπτωση ύπαρξης κυλιόμενων κλιμάκων (κυλιόμενες σκάλες), δεν επιτρέπεται η χρήση ανελκυστήρα παρά μόνο σε άτομα με αναπηρία, σε ηλικιωμένους ή για σκοπούς τροφοδοσίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments