Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σκληρή κρητική από γνωστό δημοσιογράφο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σκληρή κρητική από γνωστό δημοσιογράφο
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένας γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος άσκησε έντονη κρητική στον Greek Freak.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες νέο συμβόλαιο που τον δένει με τους Μιλγουόκι Μπακς για τα επόμενα χρόνια. Αυτό έκανε χαρούμενους τους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει δέκτης έντονης κρητικής στις κακές του στιγμές. Μια τέτοια είναι στο πρόσφατο παιχνίδι με τους Σέλτικς. Ο Έλληνας αθλητής δεν μπόρεσε να ευστοχήσει στις δυο ελεύθερες βολές με αποτέλεσμα να μην στείλει το παιχνίδι στην παράταση και τα Ελάφια να ηττηθούν.

Ο Σκιπ Μπέιλις, μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Αμερικανός δημοσιογράφος βρήκε την ευκαιρία να “κράξει” τον Αντετοκούνμπο, τονίζοντας ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς όταν πραγματικά πρέπει. “Όταν κερδίζεις back to back το βραβείο του MVP είσαι αδιαμφισβήτητα ένας σούπερσταρ. Όμως μπορεί να τον εμπιστευτείς όταν πραγματικά πρέπει; Όχι, δεν μπορείς”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γιάννης Αντετοκούνμπο : Θα ήταν υπέροχο να είχαμε τους φιλάθλους μαζί μας τα Χριστούγεννα

Οι Μπακς αντιμετωπίζουν τους Γουόριορς την ημέρα των Χριστουγέννων για πρώτη φορά μετά από το 1968, ενώ γενικότερα το ΝΒΑ έχει πλήρη δράση πάντα αυτή τη μέρα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να σχολιάσει το γεγονός ότι το γήπεδο θα είναι άδειο. Πιο συγκεκριμένα, ο Greek Freak λοιπόν μίλησε για τα 50 χρόνια από την τελευταία φορά που συνέβη κάτι ανάλογο, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να έχει τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό του σε μια τόσο σημαντική ημέρα.

«Είναι απίστευτο, πραγματικά. 50 χρόνια; Κάναμε πολύ δρόμο από τότε. Είναι τρομερό που παίζουμε εντός έδρας, μακάρι να ήταν εδώ και οι φίλαθλοί μας στο γήπεδο, θα ήταν υπέροχο να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την ημέρα, τα Χριστούγεννα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments