Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης ΑΕΚ: Είχε συμπάθειες στα Σπάτα

Γιώργος Δώνης ΑΕΚ: Είχε συμπάθειες στα Σπάτα
Γιώργος Δώνης ΑΕΚ: Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού αρέσει σε κάποιους ανθρώπους της Ένωσης.

Η εβδομάδα που διανύουμε ήταν πολυτάραχη για την ΑΕΚ. Μετά το παιχνίδι με τον Βόλο τη Δευτέρα ακολούθησαν καταιγιστικές εξελίξεις. Η αρχή έγινε με την απόλυση του Μάσιμο Καρέρα ο οποίος χρεώθηκε την αστεία εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ στα τελευταία της παιχνίδια, ειδικότερα στο αμυντικό κομμάτι. Αμέσως μετά ακολούθησε η λύση της συνεργασίας με τον Ίλια Ίβιτς που χρεώθηκε την επιλογή Καρέρα και το κακό κλίμα στα αποδυτήρια.

Πλέον τα ανοιχτά ζητήματα έκλεισαν για την ΑΕΚ. Στην θέση του προπονητή αναμένεται ο εκλεκτός είναι για τέταρτη φορά στην καριέρα του ο Μανόλο Χιμένεθ. Το μεγάλο ατού του Ισπανού ήταν ότι δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο καθώς γνωρίζει τις απαιτήσεις, τους ανθρώπους της ομάδας και την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών. Αντίστοιχα τη θέση του τεχνικού διευθυντή έχει αναλάβει και επίσημα ο Παναγιώτης Κονέ σε μια κίνηση να μπει στα αποδυτήρια μια ηγετική μορφή.

Άρεσε σε κάποιους και ο Δώνης

Την ίδια ώρα που η ΑΕΚ έψαχνε προπονητή, ο Γιώργος Δώνης ήταν στην πόρτα της εξόδου από την Μακάμπι. Για το τι έγινε έχουν γραφτεί πολλά και κάθε πλευρά λέει τη δική της εκδοχή. Το σίγουρο είναι πως ο Έλληνας τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν. Αυτά τα δυο γεγονότα φαινομενικά είναι άσχετα μεταξύ τους. Ωστόσο όπως φαίνεται υπάρχει ένα μικρό παρασκήνιο.

Σύμφωνα λοιπόν με την Sportday υπάρχει άνθρωπος εντός της ΑΕΚ που έχει πολύ καλή γνώμη για τον Γιώργο Δώνη. Μάλιστα γίνεται αναφορά και για κοινούς γνωστούς που θα μπορούσαν να φέρουν σε επαφή τις δυο πλευρές. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αν ο Δώνης είχε απολυθεί λίγο νωρίτερα τα πράγματα μπορεί να ήταν εντελώς διαφορετικά. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας θετική άποψη για τον Έλληνα τεχνικό έχει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Δώνης είχε περάσει από τον πάγκο της ΑΕΚ επί προεδρίας του Ντέμη Νικολαϊδη. Ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά και είχε αποχωρήσει παρά την στήριξη από τον τότε πρόεδρο της ομάδας. Μάλιστα οι δυο πλευρές δεν είχαν χορήσει και τόσο φιλικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments