Αθλητισμός

Μέλο Τριμπλ Ολυμπιακός: Φήμες για “ερυθρόλευκο” ενδιαφέρον

Μέλο Τριμπλ Ολυμπιακός: Φήμες για “ερυθρόλευκο” ενδιαφέρον
Μέλο Τριμπλ Ολυμπιακός: Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα οι Πειραιώτες έχουν δείξει ζεστό ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει καλό ξεκίνημα στην φετινή Ευρωλίγκα και οι άνθρωποι της ομάδας είναι ευχαριστημένοι με το ρόστερ τους. Αυτό δεν εμποδίζει πολλούς δημοσιογράφους να φτιάχνουν σενάρια για ενδιαφέρον για διάφορους παίκτες. Ένα τέτοιο έρχεται από την Ισπανία και το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Μέλο Τριμπλ. Πρόκειται για τον 25χρονο γκαρντ, με ύψος 1,91μ., ο οποίος φέτος εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Φουενλαμπράδα.

Ο Αμερικανός έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και αυτό αποδεικνύεται με τους 19,3 πόντους που έχει κατά μέσο όρο, σε 15 παιχνίδια ισπανικού πρωταθλήματος με την ομάδα της Μαδρίτης. Από ‘κει και πέρα, ο Τριμπλ μπορεί να βοηθήσει και στο πικ εν ρολ, ενώ ακόμη προσφέρει 2,9 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ, με το μοναδικό «αγκάθι» του να είναι τα λάθη, καθώς κάνει 3,7.

Τσαντ Μπράουν Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον παίκτη – αποκάλυψη του Μεσολογγίου

Έχει βρει την «Ιθάκη» του στο Μεσολόγγι. Ο λόγος για τον Τσαντ Μπράουν που κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, αν όχι την καλύτερη. Ο Αμερικανός σέντερ του Μεσολογγίου έχει κάνει πολλά μάτια να στραφούν προς το μέρος του, ενώ και ο Ολυμπιακός που δεν αγωνίζεται μεν στην Basket League, αλλά έχει τα μάτια του στραμμένα εκεί για να αρπάξει τα εκάστοτε «λαβράκια», ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Ο Μπράουν αγωνίζεται στο Μεσολόγγι, κατόπιν εισήγησης του Ντίνου Καλαμπάκου, και είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην Basket League, αφού πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ο 24χρονος Αμερικανός με μέσο όρο 11 πόντους, 8,4 ριμπάουντ σε 26’20’’ στην Basket League έχει κάνει το «μπαμ». Σύμφωνα με το to10.gr, ο Ολυμπιακός κοιτάζει την εξέλιξη του και δεν αποκλείεται να κάνει και κίνηση στο άμεσο μέλλον για να τον αποκτήσει. Ο Μπράουν, μέσω του Μεσολογγίου, έχει την πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία καθώς πριν αγωνιζόταν στους Texas Legends στην G-League.

Αξίζε να σημειωθεί ότι ενώ στην καριέρα του, τόσο στο NCAA όσο και στην αναπτυξιακή Λίγκα του NBA, δεν είχε σπουδαία νούμερα στην επίθεση, στο Μεσολόγγι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πριν να έρθει στο Μεσολόγγι, δεν είχε πετύχει ποτέ στην καριέρα του πάνω από 14 πόντους και το έχει κάνει ήδη σε τέσσερα παιχνίδια με τελευταίο εκείνο με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο σκόραρε ακριβώς 14 πόντους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments