Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στο ραντάρ του παίκτες από το πρωτάθλημα της Νορβηγίας

Ολυμπιακός: Στο ραντάρ του παίκτες από το πρωτάθλημα της Νορβηγίας
Ολυμπιακός: Έχει ρίξει «δίχτυα» στη σκανδιναβική αγορά.

Δεν περιορίζεται ο Ολυμπιακός καθώς φαίνεται πως έχει βάλει στο ραντάρ του παίκτες από το πρωτάθλημα της Νορβηγίας. Πρόκειται για τρεις νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές τους οποίους τσεκάρουν οι «ερυθρόλευκοι» το τελευταίο διάστημα.

Στις χώρες της Σκανδιναβίας λοιπόν, έχει στρέψει το βλέμμα του ο Ολυμπιακός και μεταξύ άλλων βρίσκονται στο ραντάρ οι εξής παίκτες: ο Οντίν Τιάγκο Χολμ, ο Οσάμ Σαχραουί και ο Τζόσουα Καστόν Κιτολάνο, σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσίευμα της «Live Sport».

Όσο για το ποιοι είναι οι εν λόγω αθλητές, ο Οντίν Τιάγκο Χολμ είναι 18 ετών, μέσος κι αγωνίζεται στη Βαλερένγκα, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 16 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Από την άλλη, ο 19χρονος Οσάμ Σαχραουί ανήκει στη Βαλερένγκα, παίζει κυρίως αριστερός εξτρέμ και έχει χρησιμοποιηθεί ως επιτελικός μέσος και σέντερ φορ, ενώ την περασμένη σεζόν μέτρησε 28 συμμετοχές με 5 γκολ και 7 ασίστ.

Τέλος, ο κεντρικός χαφ Τζόσουα Καστόν Κιτολάνο είναι 19 ετών και αγωνίζεται στην επίσης νορβηγική Οντ και την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε 27 ματς (4 γκολ, 3 ασίστ), ενώ είναι διεθνής με την Ελπίδων της Νορβηγίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments