Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη – Γιώργος Λιάγκας: Σπάνια φωτογραφία από το σχολείο που ήταν συμμαθητές [pic]

Ελένη Μενεγάκη – Γιώργος Λιάγκας: Σπάνια φωτογραφία από το σχολείο που ήταν συμμαθητές [pic]
Οι δύο παρουσιαστές ήταν συμμαθητές.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιώργος Λιάγκας είναι από τους γνωστότερους παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση. Και μπορεί η “βασίλισσα” της πρωινής αλλά και της μεσημεριανής ζώνης να είπε το περασμένο καλοκαίρι το “αντίο” της από τα πλατό και να υπέγραψε πρόσφατα στο MEGA, ωστόσο μικρές στιγμές από το παρελθόν της έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο. Όπως το ότι ήταν συμμαθητές στο δημοτικό με τον Γιώργο Λιάγκα.

Όπως φαίνεται και παρακάτω οι δυο τους πήγαιναν στην ίδια τάξη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια σε εκπομπή της είχε αναφερθεί στη συγκεκριμένη φωτογραφία λέγοντας: «Μόλις βλέπετε τον εαυτό μου σε αυτή την περιβόητη φωτογραφία, μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Λιάγκας είναι πάνω, ίδιος είναι!».

Δείτε την και θα καταλάβετε:

“Αν η Ελένη Μενεγάκη είχε μια πρόταση αντίστοιχου οικονομικού μεγέθους, δεν θα σταματούσε”

Ο άλλοτε συμμαθητής της Ελένης αρκετές φορές έχει αναφερθεί στην αποχώρησή της από τα τηλεοπτικά πλατό. “Οι πληροφορίες λένε ότι αν η Ελένη Μενεγάκη είχε μια πρόταση αντίστοιχου οικονομικού μεγέθους, γιατί παίρνει πολλά λεφτά τώρα και το αξίζει, δεν θα σταματούσε και θα συνέχιζε. Η Ελένη δεν κρίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης. Είναι κάποια πρόσωπα τηλεοπτικά που δεν κρίνονται από τα νούμερα. Έχουν υπάρξει και χρονιές κακιές, με 12-13 %. Είναι brand”, ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα όταν η ξανθιά παρουσιάστρια αποχωρούσε από την τηλεόραση.

Φαίνεται πως ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαιώθηκε αφού η Ελένη Μενεγάκη θα μας κρατάει συντροφιά του χρόνου από το Mega Channel, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments