Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή στο MEGA

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή στο MEGA
Ελένη Μενεγάκη: Η «βασίλισσα» της τηλεόρασης επιστρέφει και έκανε την πρώτη ανάρτηση για τη μετακίνησή της στο MEGA από όπου ξεκίνησε.

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως αναμενόταν, ανακοινώθηκε από το MEGA. Η «βασίλισσα» της τηλεόρασης επιστρέφει και έκανε την πρώτη ανάρτηση της για τη μετακίνησή της στο κανάλι από όπου ξεκίνησε τη μεγάλη καριέρα της.

«Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι», σημειώνει στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια. Στη συνέχεια, τονίζει ότι αυτό που της έχει λείψει πιο πολύ είναι η επαφή με τους τηλεθεατές της.

«Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια.

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή στο MEGA

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή στο MEGA

Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Στο MEGA! Όλα αρχίζουν ξανά….», λέει χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στην ανάρτησή της στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Ελένη Μενεγάκη: Η ανακοίνωση του MEGA

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments