Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Η Κατερίνα Ζαρίφη δεν θα είναι μαζί της στη νέα της εκπομπή

Ελένη Μενεγάκη: Η Κατερίνα Ζαρίφη δεν θα είναι μαζί της στη νέα της εκπομπή
Ελένη Μενεγάκη: Η πασίγνωστη παρουσιάστρια από ότι φαίνεται δεν θα έχει στο πάνελ της εκπομπής που ετοιμάζει την επόμενη σεζόν, την Κατερίνα Ζαρίφη.

Ως γνωστόν, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση επισήμως μέσα από το Mega. Το Μεγάλο Κανάλι είχε εκδώσει και ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως η αγαπημένη παρουσιάστρια θα αποτελεί από την επόμενη σεζόν μέρος του καθημερινού προγράμματος επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες των προηγούμενων ημερών.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζαρίφη δήλωσε πως είναι χαρούμενη για το comeback της παλιάς της συνεργάτιδας και τόνισε ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει ακόμη πολλά να δώσει στην tv, αλλά είπε πως δεν θα αποτελεί μέλος της νέας εκπομπής της γνωστής παρουσιάστριας.

“Αγαπώ την Ελένη Μενεγάκη αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι στην εκπομπή της”

Πριν από λίγο καιρό, η Κατερίνα είχε πει στην κάμερα της εκπομπής, Έλα χαμογέλα και στον Γρηγόρη Μπάκα: «Το κορίτσι μου επιστρέφει κι έχω μεγάλη χαρά. Είναι ένας άνθρωπος που έχει να δώσει πολύ πράγμα κι είδες έχει σταριλίκι που ακόμα ενδιαφέρει τον κόσμο»! Και είχε τονίσει: «Αγαπώ την Ελένη Μενεγάκη αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι στην εκπομπή της».

“Δεν έχω κλείσει κάτι τηλεοπτικά”

«Το μόνο σίγουρο για του χρόνου είναι οι “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”. Δεν έχω κλείσει κάτι τηλεοπτικά.. Δεν θα είμαι με την Ελένη Μενεγάκη. Θα είμαι εκεί όποτε με χρειαστεί. Και εγώ πρέπει να κάνω καινούρια πράγματα και η Ελένη βγαίνει τούρμπο».

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας της εκπομπής της και αναζητά νέους συνεργάτες αλλά χωρίς να αποκλείει και εκείνα τα πρόσωπα που κατά το παρελθόν είναι οι βασικοί της άξονες στην εκπομπή. Το σίγουρο πάντως είναι πως οι επιλογές της Ελένης θα είναι ασφαλείς μιας και με τόση εμπειρία θα προσπαθήσει να έχει τον απαιτούμενο «αέρα» ανανέωσης αλλά και τις σταθερές της.

Δείτε το βίντεο

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη επιστροφή

Θυμίζουμε ότι πέρυσι τέτοια εποχή ξεκίνησε η φημολογία ότι η παρουσιάστρια θα αποχωρήσει από την τηλεόραση. Και όντως, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 21 Μαΐου ανακοίνωσε πως την επόμενη σεζόν -αυτή που διανύουμε τώρα- δεν θα είναι στην τηλεόραση. Την 1η Απριλίου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της συγκινημένη και με όλη της την οικογένεια στο πλευρό.

Η ίδια έκανε μια αναδρομή στην τηλεοπτική της πορεία και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και τα τρία κανάλια που δούλεψε όλα αυτά τα 30 χρόνια, το Mega, τον ΑΝΤ1 και τον Alpha. Παράλληλα, είπε: «Συγγνώμη δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά, θα είναι κάτι άλλο. Δεν μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments