Αθλητισμός

Αντόνιο Τσόλακ: Οι Κροάτες ενδιαφέρονται για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ

Αντόνιο Τσόλακ: Οι Κροάτες ενδιαφέρονται για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ
Αντόνιο Τσόλακ: Το ενδιαφέρον από την Όσιγιεκ για τον παίκτη του ΠΑΟΚ μεταφέρεται από κροατικά δημοσιεύματα.

Τα ΜΜΕ στην Κροατία δεν έχουν σταματήσει να μιλάνε για τον Αντόνιο Τσόλακ. Ο 28χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ έχει ακουστεί αρχικά για την Ντιναμό Ζάγκρεπ, και όταν αυτό το σενάριο δεν ευδοκίμησε εμφανίστηκε η Όσιγιεκ. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, και αυξήθηκε όταν ναυάγησε η περίπτωση του Μάριο Μάντζουκιτς που τελικά δεν θα πάει στην ομάδα.

Όπως γράφει το SDNA, που παραπέμπει στα κροάτικα δημοσιεύματα, “Μετά την πληροφορία για πιθανή άφιξη του Μάριο Μάντζουκιτς στην Όσιγιεκ, η οποία διαψεύστηκε από τον Ιβάν Τσβέτκοβιτς και τον Νέναντ Μπιέλιτσα, νέες ειδήσεις σχετικά με την άφιξη του Αντόνιο Τσόλακ έκαναν την εμφάνισή τους στους ποδοσφαιρικούς κύκλους. Ο 27χρονος επιθετικός, που άφησε τη Ριέκα για τον ΠΑΟΚ έναντι τριών εκ. ευρώ τον Σεπτέμβριο, θα μπορούσε να έρθει ως δανεικός στην Όσιγιεκ”.

Σε αναζήτηση ομάδας ο Ζαμπά

Την ίδια στιγμή παρελθόν αποτελεί όπως όλα δείχνουν ο Λέο Ζαμπά από τον ΠΑΟΚ καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται στα «μαχαίρια». Ο Ζαμπά αναζητά το μέλλον του μακριά από την Θεσσαλονίκη. Μάλιστα οι πληροφορίες τον θέλουν να επιστρέφει στη Βραζιλία αν και υπάρχει η προοπτική να φορέσει τη φανέλα του Ατρομήτου.

Όπως γράφει η Metrosport, o παίκτης ψάχνει ομάδα στην πατρίδα του, ωστόσο οι πληροφορίες που έρχονται από τη Βραζιλία δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικές, αφού τα δεδομένα λένε πως δύσκολα θα προκύψει κάποια πρόταση από κάποιο σύλλογο εκεί. Την ίδια ώρα ο 23χρονος εξτρέμ πρέπει να σκεφτεί την πρόταση που έχει από τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες τον έχουν προσεγγίσει, με τον ίδιο να είναι αρνητικός σε πρώτη φάση στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ομάδα του Νταμίρ Κάναντι. Δεν αποκλείεται όμως να ξανασκεφτεί την περίπτωση αυτή εάν δεν υπάρξει κάποια ομάδα από τη Βραζιλία που να του χτυπήσει την πόρτα.

Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον Βραζιλιάνο από τον ΠΑΟΚ: Εν τω μεταξύ, το πρόσφατο ταξίδι του παίκτη στην πατρίδα του έφερε νέα σύννεφα στη σχέση του με τους «ασπρόμαυρους» και μαζί και ένα πρόστιμο. Ο 23χρονος ταξίδεψε στις αρχές του Δεκέμβρη στη Βραζιλία αδικαιολόγητα και με την επιστροφή του η ΠΑΕ τον τιμώρησε με πρόστιμο 30.000 ευρώ, επειδή δεν μίλησε μαζί της προτού ταξιδέψει. Το διαζύγιο ύστερα και από αυτό το συμβάν είναι οριστικό. Ο Ζάμπα δεν θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος με τη σειρά του επιθυμεί να εξοικονομήσει τις 600.000 ευρώ που καταβάλλει στον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments