Αθλητισμός

Ραντζέλοβιτς Ολυμπιακός: Σκέψεις στο λιμάνι για τον Σέρβο

Ραντζέλοβιτς Ολυμπιακός: Σκέψεις στο λιμάνι για τον Σέρβο
Ραντζέλοβιτς Ολυμπιακός: Φέτος η χρονιά πάει ανάποδα.

Μπορεί ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο Σέρβος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός πλάγιος μέσος για τον Ολυμπιακό, να είναι ήδη ενάμιση χρόνο στον Πειραιά αλλά όλο το διάστημα έχει εξάρσεις και όχι διάρκεια.

Τη χρονιά που πέρασε ο Ολυμπιακός τον είδε να σκοράρει έξι γκολ και να μοιράζει τέσσερις ασίστ σε τριάντα ματς. Στη συνέχεια ήρθε η κλήση στην Εθνική Σερβίας και «γέννησε» προσδοκίες για φανέλα βασικού. Φέτος, όμως, η χρονιά πάει ανάποδα.

Όπως αναφέρει το Sportime και η στήλη «Παρασκήνια», έχουμε και λέμε: 15 ματς και μηδέν γκολ. Και ας μην ξεχνάμε, όπως δεν ξεχνάει και ο Πέδρο Μαρτίνς, τη συμμετοχή στο πάρτι εν μέσω κορωνοϊού.

Κάπως έτσι λοιπόν, ο Ραντζέλοβιτς έφθασε σε σημείο να είναι εκτός αποστολής με τη Λάρισα και να μην ανοίγει μύτη. Για αυτό κάτι… τρέχει.

Θυμίζουμε πως στις 30 Αυγούστου 2018, ο Ολυμπιακός υπέγραψε με τον διεθνή Σέρβο. Συμφώνησαν να παραμείνει με τον πρώην σύλλογό του, τη Ραντνίτσκι, για τη σεζόν 2018 – 2019, στην αρχή της οποίας ο Ραντζέλοβιτς προσαρμόστηκε ως αριστερός πλάγιος μέσος με ανάποδο πόδι.

Μετά από τους εγχώριους αγώνες πρωταθλήματος, έκανε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στον επαναληπτικό αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League 2018 – 2019 εναντίον της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου έδωσε ασίστ στον Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς στην ισοπαλία με 2-2.

Γεννημένος στο Λέσκοβατς, ο Ραντζέλοβιτς αναδείχθηκε από τις ακαδημίες νέων του τοπικού συλλόγου, Σλόγκα Λέσκοβατς. Το καλοκαίρι του 2015, μετακινήθηκε στη Γεντίντβο Μποσνγιάτσε, με την οποία σημείωσε ένα γκολ σε 21 αγώνες, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2015 – 2016. Στη συνέχεια, μετακινήθηκε στη Ράνταν Λεμπάνε, με την οποία έπαιξε για το υπόλοιπο του 2016, έχοντας 15 εμφανίσεις και 4 γκολ.

Στις αρχές του 2017, αφού πέρασε δοκιμαστική περίοδο με τον σύλλογο, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό, τετραετές, συμβόλαιο με τη Ραντνίτσκι Νις και άμεσα δόθηκε δανεικός στην Καρ Κόνσταντιν μέχρι το τέλος της σεζόν 2016 – 2017. Επιστρέφοντας από τον δανεισμό, ο Ραντζέλοβιτς πέρασε το καλοκαίρι της προετοιμασίας με τη Ραντνίτσκι, η οποία τον είχε δηλώσει για τους επίσημους αγώνες της.

Πραγματοποίησε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στην πρώτη αγωνιστική της σεζόν 2017 – 2018, αντικαθιστώντας το Μάρκο Μρκιτς στο 73ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα εναντίον του Ερυθρού Αστέρα. Στη συνέχεια, μετακινήθηκε με δανεισμό στη Ντιναμό Βράνιε της Πρώτης Κατηγορίας, όπου σημείωσε 9 γκολ σε 26 αγώνες και συνέβαλε στην άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments