Ελλάδα

Αυτοκτονία επιχειρηματία Λουτράκι: Τι έγραψε στο σημείωμα που άφησε πίσω του

Αυτοκτονία επιχειρηματία Λουτράκι: Τι έγραψε στο σημείωμα που άφησε πίσω του
Αυτοκτονία επιχειρηματία Λουτράκι: Πριν κάνει το απονενοημένο διάβημα, το ανακοίνωσε στην οικογένειά του, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Λουτράκι και η οικογένεια 36χρονου επιχειρηματία που αυτοκτόνησε, ενώ προηγουμένως είχε ενημερώσει για τα σχέδιά του. Δυστυχώς, οι δικοί του δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, πρόκειται για ένα πασίγνωστο επιχειρηματία. Ο 36χρονος έφυγε χθες στο βράδυ από το σπίτι του, προαναγγέλοντας τον θάνατό του στην οικογένειά του, που δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν. Εξαφανίστηκε με τη μοτοσικλέτα του προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ αμέσως άρχισε να τον αναζητά η Αστυνομία, αφού ειδοποιήθηκε από την οικογένεια.

Ο 36χρονος άνδρας βρέθηκε από τους αστυνομικούς, νεκρός, περίπου στις 7 το πρωί σήμερα 26 Δεκεμβρίου, κοντά στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λουτρακίου. Ο 36χρονος επιχειρηματίας έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο αφήνοντας, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ιδιόχειρο σημείωμα, με οδηγίες για την κηδεία του, που αφήνει την περιουσία του κ.ά.

Η ώρα θανάτου του πιθανολογείται ότι ήταν στη 1:00 με 2:00 τα ξημερώματα. Ο 36χρονος επιχειρηματίας ήταν πολύ αγαπητός, πολύ επιτυχημένος, πάντα γελαστός. Τίποτα δεν προμήνυε το απονενοημένο διάβημά του, ενώ ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Τι κάνουμε αν ανησυχούμε ότι κάποιος μπορεί να αφαιρέσει τη ζωή του

Η ΚΛΙΜΑΚΑ λειτουργεί από το 2007 τη μοναδική στην Ελλάδα τηλεφωνική Γραμμή Παρέμβασης για την Αυτοκτονία με το νούμερο 1018 η οποία στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες της ψυχικής υγείας. Η Γραμμή λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα και δέχεται κλήσεις από κινητό ή σταθερό τηλέφωνο, με αστική χρέωση από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Οι κλήσεις είναι ανώνυμες και εμπιστευτικές, ενώ οι καλούντες έχουν τη δυνατότητα για άμεση συνάντηση με ειδικό μέσα σε 24 ώρες.

Στόχος της Γραμμής είναι η διαχείριση της αυτοκαταστροφικής κρίσης, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο βραχυπρόθεσμος κίνδυνος αλλά και να διασφαλιστεί όσο το δυνατό πιο άμεσα και αποτελεσματικά η παροχή ψυχιατρικής και ψυχολογικής στήριξης στον καλούντα και στην οικογένειά του.

Σε περιπτώσεις όπου κρίνεται απαραίτητο, επιδιώκεται η συνέχιση της επικοινωνίας με τους καλούντες και η παρακολούθησή τους από το επιστημονικό προσωπικό του φορέα.

Απευθύνεται σε:

  • Ανθρώπους που σκέφτονται να αυτοκτονήσουν
  • Ανθρώπους που έχουν αποπειραθεί να αυτοκτονήσουν στο παρελθόν
  • Ανθρώπους με αυτοκαταστροφική συμπεριφορά
  • Ανθρώπους που βιώνουν την απώλεια ή ανησυχούν για κάποιο δικό τους άνθρωπο

Δίνεται η δυνατότητα για διαδικτυακή επικοινωνία με τους ειδικούς, μέσω του e-mail: [email protected], στο πλαίσιο μιας πιο ολοκληρωμένης ενημέρωσης και υποστήριξης σε θέματα αυτοκαταστροφικών συμπεριφορών, αυτοκτονικού ιδεασμού κ.λ.π. Τα email απαντώνται εντός 48ώρων.

Επειδή ο χρόνος απάντησης δύναται να τροποποιείται ανάλογα με τον φόρτο εργασίας, για επείγουσες καταστάσεις καλείτε στο 1018.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments