Lifestyle

Δήλωση της Ιωάννας Τούνη για το Survivor που θα συζητηθεί

Δήλωση της Ιωάννας Τούνη για το Survivor που θα συζητηθεί
Ιωάννα Τούνη Survivor: Αναφέρθηκε στον ντόρο που δημιουργήθηκε για το ποσό το οποίο θα της έδινε η παραγωγή.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ήταν σήμερα Σάββατο 26 Δεκεμβρίου η Ιωάννα Τούνη, η γνωστή influencer που αρνήθηκε την πρόταση που δέχθηκε προκειμένου να μπει στον τέταρτο κύκλο του Survivor.

Η ίδια μάλιστα, αναφέρθηκε στον ντόρο που δημιουργήθηκε για το ποσό το οποίο θα της έδινε η παραγωγή. «Σε λίγο θα το πιστέψω κι εγώ ότι φεύγω για το Survivor. Δεν φεύγω για το Survivor. Όντως με είχαν πάρει τηλέφωνο, είχαμε μια επικοινωνία, αλλά δεν ήμαστε ποτέ κοντά στο να το κλείσουμε», ανέφερε αρχικά.

«Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν ξεκάθαρα για διαφημιστικούς λόγους χωρίς να συναινέσω. Δεν ξέρω αν είναι από τον ΣΚΑΙ ή από τις εκπομπές, δηλαδή δεν γίνεται να βγάζουν ακόμα και τα ποσά…», προσέθεσε.

Και συμπλήρωσε το εξής: «Κάναμε μια τηλεφωνική επικοινωνία και τους είπα ότι έχω δύο επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη, έχω υπαλλήλους, δεν γίνεται να τα αφήσω όλα. Δεν με πειράζουν ούτε οι αντίξοες συνθήκες ούτε η πείνα, με πειράζει ότι θα πρέπει να αφήσω πίσω όλο το επαγγελματικό μου κομμάτι».

Ακολουθεί το βίντεο με όλα όσα είπε η Ιωάννα Τούνη:

Να θυμίσουμε πως η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας και μοντέλο πριν από μερικές ημέρες, αποκάλυψε πως της έκαναν πρόταση για να μπει στο ανανεωμένο παιχνίδι επιβίωσης στον ΣΚΑΙ, το Survivor.

«Με πήραν τηλέφωνο. Η αλήθεια είναι ότι εξαρχής ήμουν αρνητική θεωρητικά, γιατί έχω δουλειές στη Θεσσαλονίκη. Δηλαδή, δεν μπορώ να τα αφήσω όλα και να φύγω πέντε μήνες για να πάω στον Άγιο Δομίνικο», φανέρωσε η ίδια.

«Οπότε αυτό που τους είπα εξαρχής είναι ότι έχω δύο εταιρείες, έχω 12 υπαλλήλους, δεν γίνεται να φύγω για πέντε μήνες, να αφήσω το κινητό μου, τα πάντα και όταν γυρίσω να βρω στάχτη», δήλωσε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN.

Παράλληλα, δεν δίστασε να ανακοινώσει δημόσια και την αμοιβή με την οποία προσπάθησαν να τη δελεάσουν ούτως ώστε να πει το πολυπόθητο «ναι». «Μου είπαν ότι σκέφτονται 4.500 ευρώ την εβδομάδα», είπε η Ιωάννα Τούνη η οποία παραδέχτηκε ότι «είναι πολύ μεγάλο ποσό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments