Lifestyle

Ρούλα Κορομηλά – Κατερίνα Καινούργιου: Η κόντρα και οι σκληρές κουβέντες

Ρούλα Κορομηλά – Κατερίνα Καινούργιου: Η κόντρα και οι σκληρές κουβέντες
Ρούλα Κορομηλά - Κατερίνα Καινούργιου: Μια από τις πιο γνωστές κόντρες στην ελληνική τηλεόραση.

Στην ελληνική σόουμπιζ έχουν ξεσπάσει δεκάδες κόντρες ή διαμάχες όλα αυτά τα χρόνια, όπως εκείνη μεταξύ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Γιώργου Λιάγκα ή η πιο πρόσφατη ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ιωάννα Μαλέσκου. Και όσο περισσότερο είσαι στην τηλεόραση, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να αποκτήσεις κάποιον αντίπαλο ή να δεχτείς κριτική. Για παράδειγμα, η Ρούλα Κορομηλά είναι στον χώρο από το 1980 όταν προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση ενώ στη συνέχεια δούλεψε σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Μάλιστα, καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα σόου και οι τηλεμαραθώνιοι. Και ήταν χαρακτηριστική η στιγμή όταν η Ρούλα Κορομηλά, σε μια συνέντευξη – ποταμό στον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε για πολλά και πολλούς καθώς από την κουβέντα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και κάποιες αναφορές σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

«Η Κατερίνα Καινούργιου θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι που ακόμα θέλει να το δουλέψει και να αφήσει λίγο τον εαυτό της να είναι η ηλικία της. Έχω έρθει σε αντιπαράθεση τότε με την Κατερίνα, γιατί αν την δεις με λιγότερο μακιγιάζ και λίγο πιο απλή, είναι πιο ωραίο το κορίτσι από ό,τι είναι όπως βγαίνει τώρα και βέβαια χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά. Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Κανείς δεν στερεί σε κανέναν να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο σε αυτά που κάνεις», είχε σχολιάσει πριν από αρκετό καιρό στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Και όπως ήταν φυσικό, η όμορφη παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» απάντησε σε όσα ισχυρίστηκε η Ρούλα Κορομηλά για εκείνη. «Με τη Ρούλα είχαμε συνεργαστεί στον Alpha. Πριν δέκα χρόνια, όταν με είχε ζητήσει ο Νίκος Μουτσινάς από το Mega για την ομάδα της εκπομπής, Δέστε τους. Ήταν διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. «Πόσο κλάμα έχω ρίξει, παιδιά, για να γίνω αποδεκτή στη Ρούλα, δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Δεν με ήθελε με τίποτα».

«Σε όλη τη διάρκεια της πορείας μου συνέχεια άκουγα από τη Ρούλα, παρόλο που τη θαυμάζω και τη θαύμαζα πάρα πολύ, ότι δεν θα τα καταφέρεις. Δεν κάνεις, δεν μπορείς. Μου το έλεγε στα ίσια. Ακόμα και στο ακουστικό άκουγα πως όλα είναι λάθος. Θυμάμαι πως πήγαινα στη δουλειά μου από τις 07.00 το πρωί και έφευγα στις 12.00 τη νύχτα, συνέχεια άκουγα από τη Ρούλα ότι δεν μπορείς. Έκλαιγα, με έπιαναν οι οπερατέρ και μου έλεγαν πως μπορεί να θέλει να στηρίξει πιο πολύ τη Μαρία Ηλιάκη που ήταν πολύ κοντά. Χίλια δύο. Θυμάμαι να κλαίω… Να κλαίω συνέχεια… Να προσπαθώ να γίνω αρεστή στη Ρούλα και να μην μπορώ. Γιατί για εμένα ήταν, και συνεχίζει να είναι, η κορυφαία παρουσιάστρια», είχε προσθέσει η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments