Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [26/12/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [26/12/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [26/12/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [26/12/20].

Κριός

Υπάρχει μια ονειροπόλα διάθεση στην ατμόσφαιρα. Η ενέργεια της μέρας δίνει μια σουρεαλιστική διάσταση σε όλα. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο δίλημμα στη σχέση σας, δεν είναι η καλύτερη στιγμή να το επιλύσετε. Θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Το ταίρι σας σήμερα λειτουργεί αψυχολόγητα. Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να το ενθαρρύνει να ξεφύγει από τη σχέση σας για λίγο. Αντί να αισθάνεστε πληγωμένοι ή αναστατωμένοι, αφήστε το να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό του. Θα επιστρέψει με πιο ερωτική διάθεση.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό ενεργοποιήσει τη σκέψη σας αλλά δεν θα κάνει και πολλά για την ερωτική σας ζωή. Αισθάνεστε ανεξάρτητοι και ανοιχτοί στον πειραματισμό αυτή τη στιγμή. Η ιδέα να συμβιβαστείτε ή να συμμορφωθείτε προκειμένου να διατηρήσετε μια σχέση, σας φαίνεται κακή ιδέα. Μην ανησυχείτε, πρόκειται για προσωρινή φάση.

Καρκίνος

Σήμερα είστε πιο ανοιχτοί στους πειραματισμούς. Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αναμειχθείτε σε νέους κοινωνικούς κύκλους, ειδικά αν ψάχνετε σχέση ή νέους φίλους. Να είστε δεκτικοί για συζητήσεις, ακόμη και με άτομα που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα προσεγγίζατε.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει ένα δημιουργικό διάλειμμα στην ερωτική σας ζωή. Όσο ευτυχισμένοι και αν είστε στη σχέση σας, ίσως πρέπει να αφήσετε λίγο χώρο ο ένας στον άλλον. Αν ψάχνετε σχέση, δοκιμάστε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον. Έτσι θα γνωρίσετε μερικά ενδιαφέροντα καινούργια άτομα.

Παρθένος

Σας αρέσει να κυλούν οι μέρες σας με στρατιωτική πειθαρχία. Αλλά θα διαπιστώσετε ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη, ειδικά για την ερωτική σας ζωή. Το πλανητικό σκηνικό δεν αφήνει τη μέρα να κυλήσει ομαλά… Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.

Ζυγός

Θα γοητευθείτε από ένα όμορφο άτομο! Η ενέργεια της μέρας σας ωθεί προς την τελειότητα και την ομορφιά. Αλλά να θυμάστε ότι η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι το παν και δεν διαρκεί για πάντα. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε.

Σκορπιός

Η ενέργεια της μέρας δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα για μια νύχτα ρομαντισμού, ειδικά αν επιβληθείτε στα αισθήματά σας. Θα διατηρήσετε την ψυχραιμία σας αν είναι απαραίτητο; Μπορεί να μπείτε σε μια εσωτερική σύγκρουση. Το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Τοξότης

Εάν δελεαστείτε να δώσετε μια πιο ειδυλλιακή εικόνα για εσάς και τον τρόπο ζωής σας για να πείσετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον, θα κάνετε τραγικό λάθος. Η ενέργεια της μέρας ενθαρρύνει την τάση της υπερβολής. Σκεφτείτε ότι δεν μπορείτε να λέτε ψέματα για πάντα. Κάποια στιγμή όλα θα αποκαλυφθούν.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας θαμπώσει με μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Παρόλο που συνήθως αντιλαμβάνεστε τα κρυφά κίνητρα και τις πιθανότητες που έχει μια σχέση να ευδοκιμήσει, τώρα δεν σκέφτεστε λογικά. Σύντομα η πραγματικότητα θα σας ξυπνήσει.

Υδροχόος

Τις περισσότερες φορές κοροϊδεύετε τα κλισέ που αφορούν τον έρωτα.  Ωστόσο, η ενέργεια της μέρας έχει μια μαγεία και σκέφτεστε διαφορετικά. Μπορεί να βρεθείτε να λέτε και να κάνετε πράγματα, που πριν λίγο χλευάζατε.

Ιχθύες

Η ενέργεια της μέρας είναι ιδιαίτερα δελεαστική. Εάν τα αισθήματά σας για ένα άτομο ξεπερνούν τη λογική σας και την προσγειωμένη συμπεριφορά, προσέξτε. Αλλά και πότε σας ένοιαζε να συμπεριφέρεστε λογικά ή να ασχολείστε με τα πρακτικά, εις βάρος της διασκέδασης;

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments