Αθλητισμός

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Θέλει πίσω τον Μολδαβό αμυντικό η Πόρτο

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Θέλει πίσω τον Μολδαβό αμυντικό η Πόρτο
Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Πορτογαλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον από την Πόρτο.

Πέρα από τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως για τον Μολδαβό αμυντικό Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ κινείται και η Πόρτο η οποία θέλει να τον πάρει πίσω, σύμφωνα με ό,τι αναφέρεται σε δημοσίευμα στην Πορτογαλία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ο Jogo», οι «Δράκοι» είναι έτοιμοι να κάνουν προσπάθεια για να πάρουν πίσω από την Πάσος Φερέιρα τον ποδοσφαιριστή, για την απόκτηση του οποίου κινούνται έντονα και οι «ερυθρόλευκοι».

Αυτό που ξεκαθαρίζει το εν λόγω δημοσίευμα είναι ότι η Πόρτο θέλει να προλάβει τον Ολυμπιακό και να κάνει δικό της τον Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος αγωνίστηκε στις ακαδημίες της και στη δεύτερη ομάδα πριν πάει στην Πάσος Φερέιρα το 2019, πριν από ένα έτος δηλαδή.

Ωστόσο, υπάρχει και ρεπορτάζ στην εφημερίδα «A Bola» που υποστηρίζει ότι μπορεί η Πάσος Φερέιρα να απέρριψε την πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά φαίνεται πως οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστή που επιλέχθηκε ως ιδανική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, φέρεται να παρακολουθείται από τμήμα σκάουτινγκ εδώ και αρκετούς μήνες. Εξάλλου, οι σκάουτς του Ολυμπιακού είναι αυτοί που τον ανακάλυψαν και τον έθεσαν στα υπόψιν του συλλόγου. Για αυτόν τον λόγο είχε απασχολήσει έντονα και το καλοκαίρι. Αλλά τώρα ο Μαρτίνς πείστηκε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα και ζήτησε την απόκτησή του.

Πάντως, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ βρίσκεται στην αποστολή της Πάσος για την αναμέτρηση με τη Φαρένσε με το βλέμμα στον Ολυμπιακό. Ειδικότερα, η Πάσος Φερέιρα φιλοξενείται από τη Φαρένσε (27 Δεκεμβρίου στις 19:30) για την 11η αγωνιστική της Primeira Liga και στην αποστολή βρίσκεται ο Μολδαβός ο οποίος είναι η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για το αριστερό αμυντικό άκρο.

Επειδή όμως, ακόμα δεν έχει φιξαριστεί εντελώς η μεταγραφή, είναι φυσιολογικό να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για ένα κρίσιμο ματς, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Γεννημένος στο Κισινάου, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μπελενένσες, ενώ το 2016 μετακινήθηκε στα αντίστοιχα της Πόρτο. Το 2019 τον απέκτησε η Πάσος Φερέιρα από τους «Δράκους», οι οποίοι έχουν αυτή την οψιόν επαναγοράς του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments