Lifestyle

Άννα Μαρία Βέλλη Instagram: Tο κορίτσι του Survivor σε πόζες που ενθουσιάζουν

Άννα Μαρία Βέλλη Instagram: Tο κορίτσι του Survivor σε πόζες που ενθουσιάζουν
Άννα Μαρία Βέλλη Instagram: Είναι αθλητική και δυναμική, αν και τη φοβίζει μόνο το ότι θα χάσει κιλά στο Survivor.

H Άννα Μαρία Βέλλη είναι 30 ετών. Γεννήθηκε στη Σίφνο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα. Είναι ΥouΤuber γνωστή ως «Ami Yami» και ηθοποιός ενώ έχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις και έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές. Επίσης, είναι και ραδιοφωνική παραγωγός.

Στο Survivor συμμετέχει γιατί είναι τεράστια πρόκληση για αυτήν. Θα προσαρμοστεί πολύ εύκολα, είναι αθλητική και δυναμική, τη φοβίζει μόνο το ότι θα χάσει κιλά. Αντιμετωπίζει τη συμμετοχή της με χιούμορ όπως όλα τα πράγματα στη ζωή της και νιώθει έτοιμη για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, όπως έχει δηλώσει. Ανήκει στους Διάσημους.

Παράλληλα, είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ στο Instagram ενώ λατρεύει να χρησιμοποιεί αστείες λεζάντες ακόμα και αν έχει δημοσιεύσει μια αισθησιακή φωτογραφία, όπως αυτές που ακολουθούν:

Όσο για την προσωπική της ζωή, ήταν για αρκετό καιρό με τον Άρη Μακρή και σε κοινή του συνέντευξη, το ζευγάρι για πρώτη φορά είχε μιλήσει για τη σχέση τους, τη ζωή μετά τη συγκατοίκηση, αλλά και τις… ακραίες στιγμές τους με πολύ χιούμορ και τρέλα.

Όμως πλέον, δεν είναι μαζί. «Δεν έχω κάποια σχέση. Θέλω να μείνω μόνος, να δω τα δικά μου και να κάνω τον ψυχολόγο του εαυτού μου. Με την Άννα Μαρία δεν μιλάμε. Δεν υπάρχει λόγος», είχε αποκαλύψει ο Άρης Μακρής.

Και σχετικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, η λίστα με τους Διάσημους ολοκληρώνεται με τους εξής:

Μιχάλης Αρναούτης, 41 ετών, Πυγμάχος

Το παρατσούκλι του είναι Mighty Mike, έχει αγωνιστεί με την ομάδα της ΑΕΚ. Το 2001 ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί επαγγελματικά όπου παρέμεινε αήττητος για 18 επαγγελματικούς αγώνες. Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία πυγμαχικής επιτροπής των ΗΠΑ ήταν ο καλύτερος αριστερόχειρας στον κόσμο.

Eλευθερία Ελευθερίου, 31 ετών, Τραγουδίστρια

Κατάγεται από την Κύπρο και έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό έπειτα από τη συμμετοχή της σε μουσικό τηλεοπτικό show. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει τραγουδήσει στα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης. Στο ενεργητικό της έχει αρκετά μουσικά άλμπουμ, video clips και μεγάλες επιτυχίες.

Πάνος Καλλίδης, 43 ετών, Τραγουδιστής

Γεννήθηκε στη Νέα Σεβάστεια της Δράμας. Από μικρός αγαπούσε πολύ τη μουσική και τραγουδούσε παραδοσιακά και ποντιακά, ενώ έπαιζε και ποντιακή λύρα. Ξεκίνησε την καριέρα του σε νυχτερινά μαγαζιά της Βορείου Ελλάδος και σύντομα ξεχώρισε ως ένας απ’ τους καλύτερους λαϊκούς καλλιτέχνες της γενιάς του.

Περικλής Κονδυλάτος, 41 ετών, Σχεδιαστής κοσμημάτων

Είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο του κοσμήματος, που κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, συμπεριλαμβανομένων της Lady Gaga και της Mindy Kaling, οι οποίες κόσμησαν το κεφάλι τους με τις εντυπωσιακές κορώνες του.

Γιώργος Κοψιδάς, 45 ετών, ηθοποιός

Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Η πρώτη του δουλειά στα 18 του χρόνια ήταν σε εταιρεία καθαρισμού στο δήμο. Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών. Έχει παίξει σε πολλές σειρές.

Αγγελική Λάμπρη, 45 ετών, Ηθοποιός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Στην Αθήνα ήρθε για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές. Η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε στη σειρά «Οι αγνοημένοι». Το κοινό όμως, την αγάπησε πολύ για τον ρόλο της στο «Πάρα Πέντε».

Αλέξης Παππάς, 34 ετών, Ηθοποιός

Όταν τελείωσε το σχολείο άρχισε να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος ενώ αργότερα στη ζωή του προέκυψε το μόντελινγκ. Σίγουρα τότε δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Μέσα από το μόντελινγκ έκανε διαφημιστικά για την τηλεόραση και ήρθε σε επαφή με την κάμερα.

Κάτια Ταραμπάνκο, 24 ετών, Μοντέλο

Κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports. Παίζει τένις, κάνει ιππασία, σκι, wakeboard και σκοποβολή. Με το μόντελινγκ ασχολείται επαγγελματικά από τα 16 της. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία.

Τριαντάφυλλος, 43 ετών, Τραγουδιστής – Συνθέτης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, όπου ξεκίνησε και τη καλλιτεχνική του πορεία στη μουσική. Στα 19 του πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα και τον επόμενο κιόλας χρόνο μπήκε στη δισκογραφία. Μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του 10 ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν πλατινένια και χρυσά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments